Vinn Braun Satin Hair Colour plattång

Hårvård ligger mig varmt om hjärtat, inget kan förändra utseendet som en frisyr eller ny hårfärg. Jag har fått chansen att prova nyheter från Braun, värmestylingsverktygen i serien Satin Hair Colours. Produkterna är speciellt framtagna för att skydda färgat hår och ge en skonsam styling.

 

Nu har du chans att vinna min favorit Braun Satin Hair Colour Straightener. Det går att välja en förinställd värmefunktion för tunt, normalt eller tjockt hår för att få en både effektiv och skonsam styling. Med temperaturen 130-180 grader undviker man onödigt höga grader som sliter på håret. Colour Saver Technology med satinjoner vårdar hälsan hos färgat hår då den skyddar ditt hår från att torka ut och skadas. Motverkar att färgat hår förlorar fukt med upp till 50 % vid styling.

 

Så tävlar du: Skriv en motiverande kommentar om ditt värsta hårminne och varför just du är i behov av en Braun Satin Hair Colour Straightener. Ange namn och e-mail.

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Emma som kämpade med dreads för några år sedan och endast fick bort rufset genom att klippa bort allt hår. Nu när hon har fint hår igen är det viktigt med vård. Hoppas du kommer gilla Braun Satin Hair Colour Straightener lika mycket som jag!

 

Observera att inlägget endast är till för kommentarer som rör tävlingen. Vänligen maila inte, alla bidrag lämnas här

 

Braun Satin Hair Colour Straightener värde 799:-

 

Mer tävlingar finns på Blienvinnare.com

 

  mode tävlingarCopyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: sara

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


mitt hår är kaos och har en dålig plattång som inte alls funkar. dessutom färgar jag alltid håret!

12:12 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Nolingo

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Ett av mina värsta hårminnen upplevde jag i morse när jag njöt min morgonkaffe. Min vackra, älskade hustru staplade upp ur sängen fulständigt mosig med en frisyr som stylad av orkanen Katrina. Jag kunde inte låta bli att gapskratta. Skulle jag inte ha gjort... Snacka om "bad start" och dåligt hårminne :) /Peter

12:23 måndag 11:a okt 2010
http://nolingo.se
Postat av: Jennylee

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hej! Mitt värsta hårminne måste vara då jag klippte en uppklippt frisyr med lite snelugg i våras. Det såg bra ut och sådär direkt efter då det var plattat men grät i flera dagar sen då jag hade tvättat det. Jag har väldigt frissigt hår och lite självlockigt hår så på morgonen så stod det ut åt alla håll och kanter och såg ut som en tant. I flera månader så skäömdes jag och varje dag satte jag upp håret fort som fasen för att min pojkvän inte skulle tycka jag var ful. det är verkligen mitt värsta hårminne och nu plattar jag det varje dag men min plattång är ju inte den bästa kan man säga så en ny skulle inte sitta helt fel =)

12:47 måndag 11:a okt 2010
http://jennyspenny.blogg.se
Postat av: Carolina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var i somras då jag tappade hår som en galning! Varje gång jag tvättade håret så hade jag en näve full med hår i handen. Har låtit bli stylingprodukter och plattänger hela sommaren och iom att jag har tjockt hår så har det blivit mycket "lejonkungenlooken" pga det =) så nu när jag inte tappar hår lika mycket (mycket oxå tack vare Silicatabletter) längtar jag efter att kunna styla det med ett ordentligt verktyg och få ett snyggt hår igen.

13:27 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Sara

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


I hela mitt liv har jag varit "stor" och det kan jag inte ändra på men jag har lärt mig att ändra på mitt hår så kan jag se lika snygg ut som en liten tjej och är inte lika mobbad. En plattång är viktigt i den ekvationen. Mitt värsta hårminne var när gick i mellanstadiet. Mitt hår har väldigt mycket självfall och det är tjockt och under den tiden hade mina föräldrar inte råd att köpa en plattång eller låta en riktig frisör fixa till mitt hår så under ett år var hela mitt hår två stora tovor och jag gick alltid med uppsatt hår. En plattång räddar mitt hår och hela mitt självförtroende. En riktigt bra plattång är dyrt och passar inte in i min studentbudget så att vinna den av dig vore en dröm :)

13:30 måndag 11:a okt 2010
http://saaera.blogg.se
Postat av: lynne

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hår minne. hmm.. jadu. typ varje dag ! Varje morgon när jag vaknar så spretar håret åt alla håll man kan tänka sig, och så brukar det vara rätt lockigt^ så då får jag ju självklart platta det, men den platt tång jag har just nu är inte speciellt bra, asså den hjälper värkligen ingenting. så jag skulle värkligen behöva en som faktiskt hjälper.

13:32 måndag 11:a okt 2010
http://lynnesund.blogg.se
Postat av: caro - passion for passion

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag och en kompis praoade på en frisörsalong, och resultatet av att jag efter två veckor konstant färgning av alla färgslattar som blev kvar från kunder! Hårbotten var kaos, hela mitt mörka hår var nerfläckat med blonda prickar och ränder - och blev både slitet och förstört på sina ställen! Katastrof!! - efter en hård behandling har det satt sig på håret, det är trist, tråkigt och långt ifrån dess forna glans mes stora lockar - så nu ska jag klippa av mer än hälften till en snygg page! Magknip bara jag tänker på det, men det behövs och till det kommer jag behöva en riktigt bra plattång! Puss puss!

13:54 måndag 11:a okt 2010
http://car0.blogg.se
Postat av: BalkanWoman

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


jag skulle vilja ha plattång....jag har ej råd att köpa plattång..det skulle vara en fin present för mig själv och en egobooster...annars är jag den urtypiska kvinnan som tar hand först om alla andra och till sist mig själv!

14:54 måndag 11:a okt 2010
http://balkanwoman.blogg.se
Postat av: Madelen Larsson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


jag ett vågit hår som har varit ganska långt och väldigt blonderat. nu har mitt hår gått av så det har hängt långa stripor kvar. jag blev tvungen att klippa en kort page som verkligen inte passar till mitt vågiga slitna barr till hår.

15:08 måndag 11:a okt 2010
Postat av: carro

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt absolut värsta hårminne är när jag skulle iväg på min första dejt.. skulle göra mig fin kvällen innan och färga håret brunt.. grejjen var att jag tyadvärr hade ljust hår på gränsen till gulaktigt så resultatet blev inte beyonce-brunt utan mer kolsvart.. Tillråga på att så gjorde jag små flätor i mitt hår innan jag somnade för att få ljuvliga lockar. Jo tjena, lockigt blev det iaf! Afrokrull med andra ord haha. Min mamma bara gapade när jag kom ner på morgonen och frågade vad f*n jag hade ställt till med. Kan även tilläggas att detta var i september och att jag tillbringade hela dejten med en mössa på mig. Trots att killen upprepade gånger frågade varför ja hade mössa så vägrade jag svara haha. Så jag skulle verkligen behöva vinna denna locktång för att kunna göra riktiga, fina lockar på mitt färgade hår. Dock är det inte hemma-svart färgat utan jag går numer till Bobby.

15:45 måndag 11:a okt 2010
http://wilhelminasliv.blogg.se
Postat av: Natalie

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Tror mitt värsta hårminne var när jag klippt det i en page och heltplötsligt hade jag lockigt hår. Fy fasen vad jag hatade den frisyren! Tack vare det (eller kanske på grund av) så är mitt hår fortfarande lockigt i topparna och nu når det mig 3 cm nedanför axlarna. HATAR lockigt hår. Behöver en ny plattång, mamma tog sönder min nya. Jag fatatr inte hur men trasig är den.

16:34 måndag 11:a okt 2010
http://unleashedpuppies.blogspot.com
Postat av: Anna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var väl när jag var 9 år och tappade allt mitt hår (bokstavligen allt)Pga depression efter att min pappa gick bort Det har växt ut till långt och fint hår men en plattång skulle sitta bra ändå, då jag gärna vill slippa köpa en ny själv helt ärligt :)

17:12 måndag 11:a okt 2010
http://fashionistananna.blogg.se
Postat av: Ellinor

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


SVAR: Clipsen smäler liksom inte in i mitt eget hår!

17:30 måndag 11:a okt 2010
http://sharpen.blogg.se
Postat av: Isabell Phillips

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Varsta harminne, maste nog vara varje morgon nar jag tittar mig sjalv i spegeln... Jag har uppsatt har varje dag, maste ha det i mitt jobb och nar jag tar ner det efter jobbet ar det alldeles frissigt och fult, behover verkligen en bra platt tang sa jag kan se nagorlunda frasch ut i haret. Och eftersom mitt har ar sa tunt och fargat sa ar det sa slitet och jag behover en bra platt tang till det.

Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


har tipsat här http://molnboanna.blogg.se/2010/october/plattang-2510.html

20:03 måndag 11:a okt 2010
http://molnboanna.blogg.se
Postat av: Anna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag, i femman, ville klippa axellångt och fick riktigt kort -- alltså verkligen inte axellångt. Det var riktigt hemskt, och tog lång tid att växa ut. Men varje dag jag kollar mig i spegeln vill jag bara göra något med sk-ten för att mina lockar är väldigt svåra att få snygga... :/

21:05 måndag 11:a okt 2010
http://annamathisen.blogg.se
Postat av: Kristin Jonsson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hej jag är jätte gärna med o tävlar om en plattång då jag är i behov av en ny! eftersom min förra brann upp haha, mitt värsta hårminne är när jag vaknar upp på morgonen och känner ångest för att jag måste platta håret :/ kramis!

21:06 måndag 11:a okt 2010
http://kriistiinjonsson.blogg.se
Postat av: Cina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Från härom dagen : min frisör hade verkligen gått liiiite för långt och snaggat håret "från luggen och hela vägen ner" - med bara den lång snedluggen kvar. Under lös det gråååååa håret, och jag hann verkligen inte färga det just då. Precis efteråt spontanshoppar jag en silvrig partytunika, och den 17åriga expediten med sitt långa hår utbrister glatt : Åhhh, den matchar verkligen ditt hår ! * morr*

21:16 måndag 11:a okt 2010
http://www.metrobloggen.se/cinsaga
Postat av: Tilly!

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne måste ha varit när jag var mindre, hade en sådan där flätmaskin som snurrade håret runt runt och sedan kunde man sätta fina pärlor och så på det. Saken var bara den att jag fastnade med håret i den maskinen och utan att ropa på mamma efter hjälp klippte jag av mig en stor hårtuss mitt upp på skallen. Under middagen så fick mamma syn på hårtussen och ringde genast en kompis som är frisör som var tvungen att komma och klippa mig. Med ca 40cm långt hår i vanliga fall samt en stor hårtuss på huvudet som max vad 2-5 cm långt förstår jag henne.

21:52 måndag 11:a okt 2010
http://cookievirus.blogg.se
Postat av: Sandra

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag kom hem från Afrika och hade fått testa på att leva "deras liv" i några veckor. Jag hade även låtit fläta mitt hår och fått i massvis med löshår så mitt hår såg ut som det gör i dessa länder. När jag var hemma igen och skulle ta upp mina flätor hjälpte både mamma, pappa och min pojkvän till och för oss 4 tog det oss 6h att få upp allting!! Jag vill vinna en plattång för att jag ska flytta hemifrån och behöver då en plattång. Just nu har mamma och jag en tillsammans och ingen av oss "klarar" oss utan den.

21:53 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Sara

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag blonderade håret hemma själv en gång... Var gult och såg förjävligt ut. Och dagen efter var det dags för skolfoto för första gången på gymnasiet. Då jag tänkte att skolfotot skulle vara svartvitt tänkte jag inte så mycket på det. Något jag bittert fick ångra när vi sen fick skolkatalogerna, i färg. Skämdes ihjäl åt mitt fjortis orangea hår.

22:35 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Anna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag var 8 år gammal och hade fått såna där hubba bubba toy av mamma i lördagsgodis. Proppade i mig 4 tuggummin och fick för mig att se om de skulle fastna i håret. De gjorde de kan jag meddela. Efter att själv ha försökt få bort de innan jag sa åt mamma gjorde de hela ännu värre. Mamma var tvungen att klippa av mig nästan allt hår på höger sida. Detta såg helt förjävligt ut så vi fick tillslut raka av mig allt hår. Snaggad som åttaåring. Haha.

23:48 måndag 11:a okt 2010
Postat av: elin "vapenfest.se"

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hårminne.. Värsta?! Det hände bara igår. Jag hade uppsatt hår i skolan, och står och pratar med ett par kompisar. Vi skulle precis in på lektion. Tydligen tycker två killar att det är kul att gå runt och tända en tändare mitt framför ansiktet på en.. En utav killarna, lyckas förstås tända eld på det lilla jag hade nersläppt på sidorna. Det var hemskt, för det poffade ju till och gjorde ont. Nu sitter jag är, med ett lager skin och mycket hår fattigare! :(

07:18 tisdag 12:e okt 2010
http://vapenfest.se
Postat av: ISABELLA

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag skulle färga mitt hår svart, så blev det fel färg, det blev blå/svart i stället. haha grät hela kvällen ! xD

08:01 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Elina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta här minne va när min mamma skulle klippa mitt hår och klippte tvp pott-frilla och panlugg de blev as fult och jag börja grina men dagen efter fick jag gå till frisörn och fixa till de. Varför jag just behöver en plattång är för min är sönder eller ja de funkar men jag måste lägga den på något sätt så den blir varm de är as jobbit.

08:10 tisdag 12:e okt 2010
http://stravvberry.blogg.se
Postat av: Stina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är definitivt från förra vintern. Det var en söndag och jag hade nyträffat min sambo, som då bodde i Stockholm. Han skulle flyga hem till mig under eftermiddagen. Men först skulle jag jobba. Jag hade läst i nån tidning att man kunde tvinna hårslingor och fästa med en klämma för att få rockiga coola lockar. Så det ägnade jag lördagkvällen åt. På söndagen väntade till 20 minuter innan jag skulle på jobbet med att släppa ut dessa snurrar. Då såg det ut såhär: http://blabb.blogg.se/2010/october/dax-for-ett-litet-erkannande.html och kändes som svinto. AAAAAAAARRRRRGHH! Bara skynda sig att ställa sig i duschen och med balsam (en halv flaska) reda ut mitt svintoliknande katastrofhår. Usch vad hemskt det var!

08:27 tisdag 12:e okt 2010
http://www.blabb.blogg.se
Postat av: edie.

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne måste nog ändå vara när jag fick för mig att "toppa håret lite" på egen hand, klippte ett _stort_ jack mitt bak i nacken och fick kapa hela håret! Alltså typ snaggat! Det tog _evigheter_ innan det växte ut igen! Just nu är jag i stort behov av en ny plattång eftersom min gamla är död (RIP) :S

09:22 tisdag 12:e okt 2010
http://ascentofheaven.blogg.se
Postat av: Malin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag kommer aldrig att glömma när jag var brunett och skulle till att blondera mig själv hemma. När mina vänner sköljer av blekningen frågar jag dem snällt hur resultatet blev och möttes av ett gapflabb! Det visade sig att jag såg ut som mendusa och att håret var ett enda virrvarr av vita/gula/oranga och mörkbruna fläckar! Behövdes ingen eld den valborgsmässoafton, för jag lös upp mörkret där jag gick :) Länkar också här: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/plattang-2510.html och så håller jag tummarna

10:31 tisdag 12:e okt 2010
http://villduvinna.blogg.se
Postat av: Amanda 'skandalism'

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag var runt 8 år och sa att jag ville se ut som Mamma. Jag hade lååångt fint blondt hår men tvingade min frisör att klippa av allt. Det var något jag bittert ångrar än idag då mitt hår inte har växt ut ordentligen igen sen dess. Just varför jag är i behov av en bra plattång är för att den jag har nu sliter sönder mitt hår, både färg och kvalitémässigt.

10:33 tisdag 12:e okt 2010
http://www.skandalism.devote.se
Postat av: sofia

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


mitt hårär väldigt slitet i och med jag färgat en del i mitt förflutna, jag har en plattång som inte hjälper och det kvittar hur mycket värmweskydd jag har så blir det ändå trassligt, jag har länge varit i behov utav en platttång men har inte ekonomin till att införskaffa en ny tyvärr..

10:39 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: J o H a N N a

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


mitt absolut värsta minne var när jag vaknade upp i sängen när jag var runt 9 år, jag hade då jättefint och långt hår. iallafall så vaknar jag med tuggummi i hela håret :S så mamma fick klippa bort en det mesta av mitt långa fina hår :( så efter den gången har jag slutat sova med tuggummi i munnen... jag är i behov av en sån plattång för det finns ingen som kan styla mitt hår då det är så tjockt :( fast den här kanske skulle lyckas, eftersom man kan ändra inställningarna till tjockt hår... ända sen jag var liten har jag alltid viljat ha fint stylat hår, men som sagt hittar ingen som klarar av mitt tjocka hår...

11:42 tisdag 12:e okt 2010
http://johannaspratstund.blogg.se
Postat av: Maria

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värst hårminne är, när jag var i tonåren sådär, på vår vatten brunn var det fel, så håret skiftade i grönt en del, jag tror att det av vattnet ärga, inte hjälpte det att håret färga, man såg det ändå. den gröna tonen gick det ej rå på. Nu jag ej längre bor hemma, så nu kan jag åter hårfärgen bestämma.

12:20 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Maria

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är, när jag var i tonåren sådär, på vår vattenbrunn var det fel, så håret skiftade i grönt en del, jag tror det av vattnet ärga, inte hjälpte det att håret färga, det syntes ända, den gröna tonen gick det ej rå på. Nu när jag ej längre bor hemma, kan jag åter hårfärgen bestämma.

12:24 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Malin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Värsta hårminne... Det måste nog vara efter alla musikaler och teatrar då man ska få ur all hårspray, få bort all tupering, wax, mousse och liknande produkter. Vet inte hur många gånger jag stått i duschen och bara grinat för att det har gjort så ont och för att så många tussar med hår har gått av och lossnat. Jag är behov av en plattång i och med att jag inte äger någon. Jag har en mini, men i och med att jag har långt tjockt hår så kan man inte ens tänka tanken att platta hela håret med den, det skulle ta timmar!

14:45 tisdag 12:e okt 2010
http://maulun.blogg.se
Postat av: celina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


hejdär, mitt värsta hårminne var när jag gick i sexan och då hade jag ganska kort hår , då fick jag iaf för mej all klippa mej själv. vilket inte var så smart. jag låste in mej på toan och tog en sax och började klippa luggen , men det blev helt fel så den blev typ jätte sne och kort. det tog jätte lång tid innan mitt hår växte tillbaka och jag har inte ens klippt lugg hos frisören. numera kör jag på lång lugg. behöver verkligen en platttång numera använder jag en jätte stor från typ min mormor som tar 10 min att värma upp sej. och min mamma vägrar att låna ut sin. hejdå (:!

14:58 tisdag 12:e okt 2010
http://celiinawestberg.blogg.se
Postat av: annica

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


När dottern såg mitt nytagna körkortsfoto tyckte hon att jag med min frisyr på fotot såg ut som en galen vetenskapsman........ Håret är tunt och blir superkrusigt då jag blir varm sä jag behöver en tång för att ge vetenskapsmannens frilla en match......

15:01 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Julia Håkansson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


För något år sedan så gick jag till frisören och skulle klippa håret till axlarna. Jag litade fullständigt på frisören och tog en tidning och lät frisören klippa mig. Men när hon hade klippt klart och jag kollade upp ur tidningen så hade hon klippt RAK PAGE på mig och jag blev helt knäckt. Frisören sa sedan, "Var det inte du som skulle klippa till page?" Efter det så sparade jag ut håret och nu har jag färgat det några gånger. Jag är i ett stor behov av att platta håret varje dag innan skolan osv. Men för varje gång jag har provat olika plattänger så förlorar jag färgen i håret och mitt hår blir glanslöst och topparna klyver sig :( Så det skulle vara underbart att vinna denna tävling så jag kan fortsätta färga och ha kvar färgen även om jag plattar håret varje dag. Jag länkar tävlingen på min blogg:http://juliahakanssons.blogg.se/2010/october/tavlar.html#comment

15:52 tisdag 12:e okt 2010
http://juliahakanssons.blogg.se
Postat av: Hanne Overgaard

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är en plattång från Rusta á 200kr som totalförstörde mitt hår. Har nu inte plattat på 1,5år och mitt hår är i fint skick igen. En sak är säker - saker utan kvalité kommer inte nära mitt hår igen. Kram

16:09 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Camilla Melin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hört talas om att frisyren ser ut som en hjälm? Äntligen fick jag tid på den trendiga och snordyra salongen. Glad och upprymp gick jag dit - nu skull jag bli trendig! Resultatet blev en jämnlång bobvariant som slutade vid öronen och som fönades och sylades i en helt rund form. För detta fick jag glädjen att lyssna på frisörens ändlösa tjat om festande för att sedan betala 700:-

16:58 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Therese

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag har många värsta hårminnen, men ett av dom är när jag var kanske 7 år. Jag hade en gunga ute i trädgården, en sådan som hänger med vanliga rep lixom. Där satt jag och snurrade runt runt( så att repen tvinnar sig med varandra). Tror ni inte att mitt hår lyckades fastna mellan? Där satt jag alltså helt intvinnad i repet, och det gick inte att få loss vilket håll jag än snurrade åt. Den enda lösningen var alltså att klippa av håret på högersidan. Det återstod bara 1-2 cm hår efteråt. Som tur var kunde jag gömma det med resten av mitt hår över :D haha Jag behöver verkligen en plattång eftersom mitt hår har en tendens att locka sig på morgonen.... Suck! Hoppas på tur :D

17:27 tisdag 12:e okt 2010
http://theeereeeseee.blogg.se
Postat av: Liselotte

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hej! Mitt värsta hårminne är nog när jag och min kompis permanentade oss för första gången, vi ville ha stora mjuka lockar, jag fich affrokrull och på min kompis blev det ingenting, jag kan säga att det var inte kul att gå till skolan dagen efter, vi gick i femman, Nu behöver jag en plattång för jag har rätt kort hår men ska låta det bli lite längre och behöver då fixa med det lite. Mvh liselotte.202andersson@telia.com

17:53 tisdag 12:e okt 2010
http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Anna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


När jag som barn blev klippt som en tant - har därefter alltid ångest när jag går till en frisör. Har dessutom lockigt hår så när hon klippt det i pottfrisyr så kryllade det sig till någon avskyvärd historia. Jag behöver plattången eftersom mitt hår blir lockigt och ostyrigt så fort man inte gör något åt det.

17:55 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Mirjam

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne, är när jag fick för mig att hempermanenta mitt långa fina hår. Den bekanta som gjorde permanenten kunde uppenbarligen inte sin sak. Håret såg ut som en enda stor svintotuss och jag blev tvungen att klippa av flera decimeter. Håret växte såklart ut och blev långt och fint, vilket jag för ett par veckor sen klippte av. Synd och skam ska jag väl säga, för mina två plattänger är puts väck. Därför skulle just jag vilja vinna plattången!

18:02 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Linzan

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


När jag beklagade mig för min nya frisör och sade att en permanent aldrig hållt längre än 2 veckor i mitt tjocka hår. Hon överbevisade - genom att bränna håret, alltså låta vätskan sitta kvar alldeles för länge, samt använda riktiga tantspolar, - men helt klart! DET fårkrullet höll i månader, fick ha håret uppsatt i flera knutar för det gick inte att visa sig så - iallafall när man var tonåring och gick första ring på gymnasiet..... Behöver jag tala om att jag aldrig mera funderat på premanent;)

18:07 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Rebecca

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Oj, det första som dyker upp i mitt huvud om mitt värsta hårminne var när en vän skulle hjälpa mig att ta ur mina rastaflätor som jag hade haft i 6 månader. Det var första och sista gången jag gjorde rastaflätor. Stora hårtussar föll av, alltså av MITT egna hår, och jag såg inte klok ut. Flera år senare är mitt hår fortfarande skadat efter detta, slitig yta om man ska beskriva det på bästa sätt. Jag som har mycket självfall använder plattången nästan varje dag. Så visst har jag enormt behov av en riktigt bra plattång, och då jag försakar en i halvåret... Aldrig mer rastafari för min del!!

19:10 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Elisabeth Bården

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Att vinna denna underbara plattång skulle betyda så mycket för mig då jag utan plattång skulle ha en bad hair day varenda dag! Har ett extremt grovt och vågigt/lockigt hår som lever sitt eget liv påverkat av väder och vind. Har efter fyra års studier på högskolan äntligen i dag fått veta att vår D-uppsats är godkänd! Därför skulle en vinst av denna plattång vara som en underbar gåva och uppmuntran för ett hopplöst hår! Vill även passa på att tacka dig Delinda för en underbar och inspirerande blogg. Besöker dig i stort sett varje dag! Kram Elisabeth

19:18 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Amanda Andersson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag nyss hade skaffat löshår (för att jag hade plattat för mycket med en jättedålig plattång så håret gick av...) och en kompis skulle tvätta håret på skolan, jag går frisörutbildningen. Hon visste inte så mycket om löshår och gnuggade i schampoot, så att allt löshår blev en enda stor tova. Ungefär hälften av håret gick av och det tog 1 & en halv timme för 4 personer (inklusive frisörlärare) att kamma ut tovan! Så en bra, skonsam plattång kan ju vara bra så man slipper hårförlängningstrassel :)

20:13 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Spacegirl

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag permanentade håret i högstadiet, iofs på salong (men hur tänkte jag) Det blev till slut så tovigt att det var svårt att borsta ut, då gick jag till frissan och klippte av det. Nu är jag i behov av en plattång för att mitt numera väldigt långa hår skulle nog bli snyggare plattat.

20:50 tisdag 12:e okt 2010
http://spacegirl.blogg.se
Postat av: Emeli

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne kommer jag aldrig glömma. Jag tror jag gick i högstadiet och hade precis klippt mig. På morgonen efter när jag skulle till skolan och skulle fixa håret så gick det inte alls att göra som frisören hade gjort. Jag blev så ledsen och ville inte gå till skolan för jag tyckte frisören hade förstört mitt hår. Jag skulle verkligen behöva en ny plattång för min håller på att ger upp helt, det tar jättelång tid innan min blir varm och dessutom har den gått sönder på vissa ställen.

21:19 tisdag 12:e okt 2010
http://emeliochnathalie.blogg.se
Postat av: Tina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag skulle slinga mitt hår inför studenten och balen. Jag gick till en frisör som en kompis hade rekommenderat mig, jag ville ha guldbruna slingor,resultatet blev pippigult! Tårarna bara rann medans jag satt i friörstolen. När jag ifrågasatte frisören så fick jag svaret att det inte gick att få guldbruna slingor i mitt hår (har naturlig mellanbrun hårfärg och hade ingen annan färg i håret när jag gick dit) Hon rekommenderade mig att lägga i en mörkbrun toning i håret hemma, jag gjorde detta och resultatet blev orange hårfärg! Tillslut lade jag i en brun färg i håret, då blev jag svart i håret istället. För att inte påfresta håret ännu mer vågade jag inte göra något med så jag fick nöja mig med att ha svart hårfärg på studenten och balen. Numera är jag jätteförsiktig med att färga håret. Jag har hittat "min" frisör och är så nöjd varje gång men det tog ett tag innan jag vågade färga/slinga håret igen. Jag har så "bångstyrigt" som är jättesvårt att få rakt. Skulle därför bli jätteglad om jag skulle vinna plattången som både plattar och vårdar håret samtidigt :)

21:18 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Cassandra Olsson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hår minne är väl förrförra vintern när jag fick för mig att bli platina blond från svart hår, jag färgade mitt hår 17gånger på 3-4 dagar sen var jag blond i 2 veckor sen färgade jag det mörkbrunt, mitt hår var inte bara lite slitet då! Jag är i behov utav en ny plattång för att jag har ett riktigt "Troll hår" när jag inte plattat det!

21:43 tisdag 12:e okt 2010
http://cassandrao.blogg.se
Postat av: Angel

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Haha,mitt värsta hårminne måste vart för typ 3 veckor sen när jag plattade håret jag anade att den va på väg att kortsluta och helt plötsligt smäller det till och en blixt kommer ut från plattången,,Hjälp.Jag råkar dock ha plattången för nära tröjan och pang så har jag fått ett brännmärke som gick igenom tröja,linne och satte sig på midjan där ja höll plattången i ren chock. Så du kanske förstår att jag är i stort behov av en ny plattång nu när jag snart fyller år dessutom.

22:01 tisdag 12:e okt 2010
http://angelnr1.blogg.se
Postat av: Angelika

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Åh, jag har fler dåliga hårminnen än en kvast! Det som svider just nu är när jag för två år sen var övertygad om att jag skulle se fierce ut i en kort page! Sagt och gjort, kort därefter såg jag ut som en boll i huvudet! Helt fantastiskt...ful var jag!!! Nu två år senare kämpar jag fortfarande med att spara ut håret...

22:06 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Melina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Det var en dag när jag gick och la mig med blött hår. Sen när jag vakna stog håret åt alla håll. Och jag borsta håret men fick aldrig tillbaka det. Och jag hadde inte tvättat håret så där var andra problemet!

22:08 tisdag 12:e okt 2010
http://www.stickerbitch.blogg.se
Postat av: Anna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Det här ääääääär min dröm! Vill ha en egen plattång! Mitt värsta hårminne var nog sedan jag klippte av mitt långa hår. Då klippte jag uppklippt så nu står mitt hår åt helvete varje morgon jag vaknar. Då är det klart att jag inte går ut sådär. Är då tvungen att platta det med min risiga plattång som verkligen s.u.g.e.r. Det betyder alltså att håret blir väldigt slitet, jag som försöker spara ut, men det går verkligen inte bra alls. Så en ny plattång skulle absolut inte vara någon fel! Håller Tummarna Till Tusen! KRAAM.

22:17 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Jeanette

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


När sambon skulle vara snäll och blondera mitt hår. Det var brunt, vitt och gult. Det var första och sista gången någon utan ett gesällbrev har fått röra mitt hår.

22:36 tisdag 12:e okt 2010
http://gratistokig.blogg.se
Postat av: Amandalyn

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag gick i gymnasiet. Jag hade blonderat mitt hår och det blev gult, alla kallade mig kycklingen i skolan. När jag kom hem la jag i en silverinpackning, hade i den för länge och mitt hår fick väldigt skarpa lila nyanser. Det var inte kul att komma till skolan dagen efter i lila hår.

12:00 onsdag 13:e okt 2010
http://amandalynbach.blogspot.com
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag lät en kompis göra dreads på mig en sommar när jag var sexton. Mitt fina långa naturliga hår tovad ihop under många långa och smärtsamma timmar. I några dagar kände jag mig skitball (hey det här är tio år sedan och jag diggar fortfarande dreads-looken) men SEN... Det började klia, det började lukta och det var helt enkelt vidrigt. Det var varmt den sommaren, jag kunde inte bada - för att jag inte kunde tvätta håret ordentligt. Så en dag bad jag en vän att kamma ur dem. Jo tjena, det gick inte alls. Så hon tog fram saxen och började klippa bort. Jag kommer så väl ihåg att vi satt där på bryggan och såg mitt hår försvinna i havet - men äsch tänkte jag, jag får väl ha sjal. Så kom jag tillbaka till skolan strax efterpå och det var dags att ta kort till skolkatalogen!!! (För en sextonåring var det kanske det värsta som någonsin kunde ha hänt). När jag bläddrar tillbaka i katalogen och ser mitt korta hår känner jag minnena av tonårspaniken svalla över mig igen ;)

16:53 onsdag 13:e okt 2010
http://emmasays.blogg.se
Postat av: Susanne

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hejsan! Mitt absolut VÄRSTA hårminne är ifrån när jag var 19 år. Jag skulle in till frissan o boka tid, men blev stoppad utanför av en som fråga om jag ville sitta modell på lördagen. Och då klipper de ju precis som de vill, (de brukar ju se vad man passar i) och sådant är kul tycker jag! Jag åkte dit, men då önskar jag att jag aldrig satt min fot där. Vi var 10 st och alla blev jättefina, i tuffa frisyrer!! Jag har normalt långt vågigt hår, mörkt. När jag kom hem var det fult klippt och färgen var RIKTIGT MOROTSFÄRGAT! Jag rusa in i badrummet o försökte tvätta ur det, innan någon såg mej!!!!!! Fy vad hemskt det var! Såg ju verkligen ut som en gammal tant då! Eftersom jag har vågigt hår, tjockt, så skulle det verkligen vara kul att ha en plattång, så man kan få lite annorlunda frisyrer ibland! Man måste ju förnya sej lite då och då, om inte annat så för att överraska mannen! Har ingen plattång, eftersom jag är rädd att den ska förstöra håret, så denna låter ju toppen!

18:36 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Esa

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Värsta hårminnet är när jag för något år sedan var superstressad i plugget och dessutom mådde dåligt privat. Mina armbågar började klia och det utvecklades eksem som dessutom satte sig i hårbottnen. Jag hade långt hår och det var en mardröm att inte kunna sluta klia sig, dessutom fällde jag väldigt mycket mjäll att kläderna alltid var fjälliga. Eksem problemen är tillbaka och mitt hårbotten helt skorpig. Numera har jag allt annat än mörkt hår och det vore fint att kunna använda skonsamma Braun Satin Hair Colour Straightener på mitt hår. Att äntligen kunna vara fin utan att vara rädd för att eksemen skall förvärras.

19:54 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Sara

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne måste vara idag! Samma dag som jag klipper lugg för första gången på 12 år bestämmer sig min plattång för att dra sitt sista andetag och lämna mig med en bullig, korkskruvslockig tofs i pannan. Blir till att sova med hårnålar inatt!

21:25 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Jenny

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var en period för ungefär 1 år sen då jag tappade väldigt mycket hår. Det låg hår efter mig överallt. Förmodligen berodde detta på stress då jag hade extremt mycket att göra i skolan.

21:52 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Jenny

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


ojdå, glömde motivera varför jag är i behov av en. min förra plattång har precis gått sönder och jag har kollat upp lite nya, bland annat denna. tycker den här verkar riktigt bra och skulle bli jätteglad om jag fick chansen att testa den.

21:54 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: LeaK´s Foto

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var nog på den tiden då jag hade katt.Mitt hår är rätt så självlockigt så för att få de rakt måste jag använda en plattång. Denna kväll skulle jag i väg på party och ville ha håret pplatt efter att ha plattat ungefär halva håret så märker jag att min söta lilla katt har bitit sönder sladden till plåttången. Håret var de inte mycket annat att göra med än att slänga ihop en svans på huvudet. Skulle vara super nice att vinna denna då den jag köpte efter denna incident är hemskt dålig och slår av sig själv då den känner för de:/

22:36 onsdag 13:e okt 2010
http://rebudka.blogg.se/fotobloggen/
Postat av: malin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


jag var 13 år gammal och fick en lysande idé (tyckte jag). Jag skapade en helt ny frisyr. Jag hade page med lite kortare i nacken och tyckte av någon anledning att det var som snyggast när det såg lite ruffsigt och ovårdat ut i nacken. Så jag bestämde mig för att göra en permanent på ENABART håret i nacken för att få den där lite nyvakna-looken. Sagt och gjort. Permanenten blev inte riktigt som jag hade tänkt utan mer som ett stort kråkbo i bak som var omöjligt att kamma/platta rakt medans mitt egna hår låg helt slätt ifram. Såg alltså inte klokt ut och eftersom det var en permanent växte det långsamt men säkert ut. Snacka om hårmiss som tog mig år att komma ur..haha

23:53 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Azra

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hahaha mitt absolut Värsta hårminne, det var när jag skulle börja ettan i gymnasiet. Jag ville vara så fin som möjligt första dagen och eftersom att jag inte hade råd att köpa locktång så fick jag iprovisera lite.. Jag klippte små tygbitar och virade in håret i dom (blött hår dessutom), slinga för slinga, tog mig timmar! men herregud när jag tog ut dem på morgonen! jag såg ut som en blandning av en illa behandlad pudel och en uteliggare. Jag blev kallad för pudeln långt efter det haha. Plattången behöver jag nu för att mitt hår är väldigt skadat av all färgning :/ Så att jag slipper ångesten som min dåliga plattång medför tillsammans med skadandet av mitt hår.

01:40 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: ANGELICATO - åsikter, musik, djävulskap ?

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Snörde i skitmycket gele i håret när jag var liten, hade lååångt hår och tyckte det var ascoolt -.-' URK! :'D

02:41 torsdag 14:e okt 2010
http://angelicato.se
Postat av: Elin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


När jag gick i femman så var jag med om mitt absolut värsta men kanske bästa hårminne. Min bästa kompis fick en hjärntumör och var tvungen att genomgå strålbehandling, hon tappade nästan allt hår och killarna i klassen retade henne och hon hatade det. Det är så svårt för mig att förstå hur man kan göra så mot ett barn. Men jag antar att barn är elaka. En dag så klippte jag av mig allt hår på skolan i ren protest, för att jag var så arg på dem som retade min vän. Jag klippte av mitt axellånga blonda hår ända in till rötterna. Och jag har nog aldrig ångrat mig så mycket i hela mitt liv men jag har aldrig heller varit så stolt. Jag och min vän gick i armkrok i korridorerna och under hela hennes behandling fortsatte jag att klippa, eller ja efter ett tag raka håret tills den dagen som behandligen var över och min vän började må bättre. Sedan så sparade vi ut vårat hår tillsammans. Jag älskar mitt långa hår lockiga hår och vill aldrig ha kort hår igen, därför törst jag nästan aldrig platta det för att jag har en så dålig plattång. Jag har länge velat köpa en ny mer skonsam men har helt enkelt inte haft råd.

04:30 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: Anna Fredriksson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Anmälde en gång intresse om att få bli hårmodell resultatet blev till en snaggad, svartvit rebell. Ångrade mig sååå och kände mig dum och naiv och sjal var i ett år mitt enda alternativ. Är numer sparsam med att förändra mitt hår, bara en plattång skulle nu få sätta sina spår.

12:19 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: MT

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är: jag är naturlig rödhårig men kände för en rejäl förändring och satsade på dramatiskt mörkbrunt färg hos frisören. Frisören fixade och donade och resultatet blev perfekt. Det verkade vara en perfekt dag, jag var övernöjd med mitt hår och solen sken och det blev en varm, skön sommarkväll. Den kvällen skulle jag och lite andra kompisar samlas, en av dessa kompisar var jag upp över öronen, pirr i magen, rodnade kinder kär i! Och jag kände mig självsäker med min nya hårfärg och tänkte att jag hade fått tillräckligt mycket själförtroende för att äntligen satsa på honom. Kvällen kom och varmt och skönt som det var bestämde vi oss för att hoppa ner i en av mina vänners pool, sagt och gjort. När jag kom upp ur polen hände det hemska.. mitt hår, hela mitt långa hår hade blivit grönt! Visst kanske inte låter så pinsamt, men när man är så kär så skämdes jag ända ut i fingertopparna!

16:16 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: Ann

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


För att mitt "fantastiskt" lockiga hår hylla vill jag denna apparat i badrumsskåpet fylla! Hoppas verkligen den blir min så kan jag varje morgon le och säga, försvinn trassel försvinn.

16:28 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: Linnea

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hår minne är när ja blekte sönder min lugg, hade ingen lugg kvar med andra ord. och mitt hår är mitt allt! haha. Just nu har jag bara en billig plattång från maxi, den har just paja tyvärr. så är ett stort behov av en plattång och som är godsam för håret. färgar som sagt ganska mycket:) kram

16:42 torsdag 14:e okt 2010
http://linneanorlund.blogg.se
Postat av: dajana

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är att jag tappar hår när jag blir stressad, så jag får fläckar där jag är helt flint. Första gången det hände var 2004, och sedan nu i år och i år var det värst för då hade jag 7 stora fläckar, och den sjukdomen heter alopecia. Det är något som sitter i hela tiden, men det försvinner när jag inte är stressad, så därför måste jag kunna hantera min stress. Jag kanske inte är den som är värd plattången mest, men jag måste platta håret för att dölja det.

16:43 torsdag 14:e okt 2010
http://dajanaramic.blogg.se/
Postat av: emelie, melvins morsa

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


mitt värsta hårminne måste bli när jag blev tvingad att klippa håret efter en tuggummi kris. Säger bara det, ha inte långt hår utsläppt, blåsa bubblor och skratta samtidigt ! BAD! Slutade med att jag råkade spotta ut det så det satt fast i håret och det fick klippas, så "snygg" som jag var i håret då, ojämt och underbart, haha. Har jag aldrig haft det igen.. För övrigt har jag aldrig ägt en enda elektrisk produkt till håret förut, har inga pengarna att lägga på detta. mvh emelie

16:44 torsdag 14:e okt 2010
http://onlyems.blogg.se
Postat av: identity

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag satte i löshår med microringar. Jag satt i MASSOR med hår... Och ja, det blev väl rätt så fint. Meeeen efter en dag bara så började mitt eget hår gå av och lossna där ringarna satt.... Jag som redan hade så tunnt hår från början fick ju stenpanik! Så jag bestämde mig för att ta bort alla ringar och allt löshår, vilket inte heller var så lätt för min kära mormor, som lyckades dra av det mesta av mitt egna hår ändå... Så när jag duschade efter det såg jag bara STORA hårtoffsar glida ner för kroppen. Fan vad jag grät alltså! Och håret såg förjävligt ut efter det....

16:52 torsdag 14:e okt 2010
http://identity.blogg.se
Postat av: JF

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hår minne är när jag var mindre och somnat med tuggumi sen var det tuggumi i håret kudden täcket Så var tvungen och klippa av en hel del .

18:09 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: Josefine

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är nog när jag nästan inte hade något hår kvar efter att ha varit hos frisören. Ville ha en kortare cool frisyr men hon klippte inte alls som jag hade tänkt det och då frågade om hon istället skulle klippa av lite mer. När jag gick därifrån hade jag knappt 2cm långt hår som stod rakt upp. Inget som jag personligen passar i. Nu är mitt hår lite längre än axellångt och sönderbränt av en dålig plattång, men på väg att äntligen må bra igen då jag inte längre plattar det och tar bättre hand om det. Tycker dock bättre om platt hår och kanske kan en sådan här underlätta? :)

20:04 torsdag 14:e okt 2010
http://josefinenyqvist@blogspot.com
Postat av: Zandra

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Kul med en tävling :) Min värsta minne var när jag gick ifrån att vara svarthårig till blond. Håret blev så slitet att massa lossnade och det värsta av allt att man blev jätte ljus i mitten av håret och allt annat hår var morots orange :O Det roliga fotot med morots orange hår har jag på mitt legg så man blir påmind om det ofta haha! Nej men en ny platt tång skulle vara underbart vinna :) Som tur är håret mycket bättre nu:)

20:09 torsdag 14:e okt 2010
http://zandravonhelvete.blogg.se
Postat av: angelica

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är ifrån när jag var mindre, jag tror jag gick i femman och det var maskerad på skolan, så jag hade kommit en jättebra idé att klä ut mig till pumpa, så jag hade satt på mig orangekläder, men mitt hår var ju fortfarande inte orange, så jag beslutade mig för att hälla i nagellack i håret, och det är inte bara de värsta jag har sett, utan de värsta jag någonsin har fått reda ut. Så det är ingenting jag tipsar om :)

20:10 torsdag 14:e okt 2010
http://amps.blogg.se
Postat av: Millah

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Min värsta hår minne är nog när jag fick för mig att jag skulle blondera håret och då menar jag "BLONDERA" Det slutade med att jag knappt hade nå hår kvar på skallen och jag kan lova att jag var ledsen.. Och att jag aldrig gjorde om det.. Jag hoppas verkligen jag har turen på min sida eftersom att detta är något jag verkligen behöver i dagsläget... Kramar om

20:10 torsdag 14:e okt 2010
http://millahoman.blogg.se
Postat av: angelica

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


jag glömde skriva min mailadress, så jag skickar den nu. mitt värstahårminne var om orange nagellack i håret :)

20:13 torsdag 14:e okt 2010
http://amps.blogg.se
Postat av: emma - 19årig mamma till hugo <3

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


För ca ett halvår sen hade jag i fastlimmade hårförlängningar, men efter ett tag när mitt riktiga hår växte ut blev det galna tovor in mot hårbotten, så uppe på huvudet var det afro i stort sett. Efter många dagars kamp fick jag ut allt löshår och fick bort tovorna - men det slutar inte där! Då var jag så trött på mitt tråkiga hår jag hade under så jag gick till frisören och sa att jag ville ha kort baktill och lite längre fram, även lite snelugg. Frisören bad mig om fria händer och jag sa okej! Det skulle jag inte gjort, håret blev långt ifrån okej.. Det första frisören gör är att sätta igång rakmaskin och snaggar bort allt hår i bakhuvudet, ger mig en kort feministlugg och annars ganska lång page... Behöver jag tillägga att jag gick från frisören med luvan uppe? långt hemskt minne, som tur är har håret växt ut igen :p

20:40 torsdag 14:e okt 2010
http://emmasc.blogg.se
Postat av: Liza Aziz

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hade permanentat hår på utväxt som jag ville "återuppliva" Hamnade hos den värsta frisören ever som brände mitt hår el nåt för när hon var klar var det inga lockar där utan bara risiga testar som hon försökte skruva upp för hand!!! hm... hade även en färgning i som drogs ur o jag fick nån konstig 3 färgad nyans. Grät när jag kom hem. Fick gå till en annan salong där de tvingades klippa av håret (hade långt hår innan ) till en pagevariant :( Frisören sa att mitt hår var som tuggummi- Detta är det värsta jag råkat ut för.

20:40 torsdag 14:e okt 2010
http://movieadvice.blogg.se
Postat av: Ninni

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Häromdagen åt jag lunch med en kollega, jag har långt hår och det var frissigare än nånsin den dagen. Kollegan tittade på mig och sen sa hon: -Och vad har du tänkt göra av ditt hår? -Ehhhh.... visste inte vad jag skulle svara. Jag sminkar mig varje dag, men håret är jag för slarvig med, plattången jag har är säkert tio år gammal och det skulle verkligen peppa mig att vinna en ny plattång, då skulle jag skärpa till mig!

20:43 torsdag 14:e okt 2010
http://colourbyninni.blogspot.com/
Postat av: annelie

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Eftersom jag har rätt tunna hårstrån som tar mycket stryk och går av lätt av vanliga plattänger . Denna låter ju helt klart som att det skulle kunna vara något som skulle funka bra på mitt hår!

21:45 torsdag 14:e okt 2010
http://frostnatter.wordpress.com
Postat av: EMMA ?

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Oj, mitt värsta hårminne.. Det är fortfarande illa, men värst var nog mitt under blekningsprocessen. Mitt mörkbruna (hade färgat det svart och så hade färgen gått ur) hår gick nästan till min midja då jag bestämde mig för att bli blond och därför började bleka det. Jag blekte det två gånger för att sedan avfärga det och fortsätta bleka det, flera gånger under samma vecka. Och så fortsatte det, jag blekte och blekte tills mitt långa, tjocka och fina hår inte alls var så långt och fint längre. Tjockt var det fortfarande, men det var som tuggummi. Jag kunde dra ut håret hur långt som helst typ, och det blev såna sjuka tovor.. Kunde absolut inte borsta håret när det var blött, och knappt när det var torrt. Det gick åt en hel del spraybalsam kan jag tala om, och jag fick klippa av mitt älskade hår till ovanför brösten.. Idag är det väl knappast återställt och skulle jag säga att det inte är vääldigt slitet skulle jag ljuga, men det är iallafall mycket finare! Dock är jag plattångsmissbrukare (om man ens kan vara "missbrukare"?) och kan sitta och platta mitt hår hur länge som helst innan jag tycker det ser bra ut, och det är väärldens glapp i min plattång som därför knappt funkar, så det skulle sitta väldigt fint med en ny!

22:28 torsdag 14:e okt 2010
http://euthberg.blogg.se
Postat av: Mickan

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag färgade håret en gång för några år sedan, på en frisörsalong. Efter färgningen började det klia i ansiktet, nära håret och jag fick utslag. När jag tvättade håret bara rann det färg från det. Frisören hade alltså inte sköljt mitt hår ordentligt. Tack för den! :S Så dit gick jag aldrig mer igen. Jag skulle vilja vinna en plattång då jag dels vill undvika så gott det går att slita på håret, och dels för att jag har planer på att färga håret igen.

22:55 torsdag 14:e okt 2010
http://angel-like.com
Postat av: Denise

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Varenda morgon är mitt värsta hårminne! Min sambo kallar mig för trollet på morgnarna och det är ju rätt gulligt. Vad som INTE är gulligt däremot är mitt självlockiga hår som ser ut som en stor svintobomb varje morgon och nu har min trogna plattång dessutom "tappat tänder" så jag är i desperat behov av en ny! =)

09:11 fredag 15:e okt 2010
Postat av: Helene

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är nog när jag skulle bleka mitt hår, jag hade lite mörkare brunt har jag för mig. Jag körde på och tänkte inte på att håret och hårbotten är tvungen att vila ibland. Det slutade med sår i hårbotten och väldigt skört hår. Det var kanske...6 år sedan, och jag har fortfarande sår kvar. Det försvinner aldrig. Iallafall har jag haft mitt hår i så många färger att det inte går att räkna. Men det är alltid lika tråkigt när färgen försvinner så snabbt, och när man plattar håret, det blir ju rakt, men mitt är så slitet och uttorkat att det blir kluvna toppar som syns extra mycket och jag blir så sur. Just nu är mitt hår blekt, men jag funderar på att färga det lite mörkare igen, men jag vågar inte göra det för jag vet inte hur det kommer att bli, och jag är trött på att behöva färga om håret helatiden för att färgen försvinner.

09:48 fredag 15:e okt 2010
http://hellyoh.blogg.se/
Postat av: caro - passion for passion

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Så, nu har jag klippt av halva håret till en urläcker page! Så nu är jag i desperat behov av en riktigt bra plattång! Håller tummarna :) (min värsta hårminne finns i en kommentar längre upp, ville bara tillägga att nu är pagen gjord! Vad tycks?! :) ) trevlig helg! puss

16:26 fredag 15:e okt 2010
http://car0.blogg.se
Postat av: tina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag skulle avfärga mitt hår själv med produkter jag köpt själv, det började väldigt bra men vart gul efter första omgången så gjorde som det stod på paket och använde ett paket till, trodde jag skulle svimma när jag borstade ut håret och det följde med stora toffsar som var som tuggummi, i ren panik så sliter jag tag i platttången och försöker platta ut det slita för att kunna rädda så mycket som möjligt, men det vart värre och platttången brände upp det slita .. det sluta med att jag fick akut ringa frissan dagen efter som klippte och fixade så det vart bättre iaf. aldrig mer att jag gör om detta hemma!

23:23 fredag 15:e okt 2010
http://tinizenw.blogg.se
Postat av: Melika

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hej! Asso du förstår inte, jag kan nog inte nämna mitt värsta hårminne, eftersom jag har så många! Om jag inte plattar håret så är mitt hår KAOS! Min plattång har gått sönder och nu har jag bara min mammas som inte är bra alls och den drar jättemycket på håret! Det skulle vara perfekt med en plattång som inte sliter håret lika mycket eftersom jag plattar håret typ hela tiden speciellt nu när jag klippt mig (för mina toppar var så slitna) för då är ju håret kortare och jag vill inte se ut som en uppstoppad pudel! XD

23:36 fredag 15:e okt 2010
Postat av: moa

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag blekte mitt hår, till det stadiumet då det gick av. Bara en vindpust, och det kunde försvinna lite! Jag vilade håret, och blev sedan mörkhårig. Aldrig mer blond. Vore kul att vinna detta! :) Jag har nämligen ingen plattång, och vore kul att testa.

00:37 lördag 16:e okt 2010
http://moathemoses.blogg.se
Postat av: Nadja

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Haha, jag minns mitt värsta hårminne, som var för ca 2 år sen! Jag skulle ha skolfoto dagen efter, så jag skulle duscha dagen innan, för jag inte hade någon hårfön. jag satt vid datorn,min laptop i sängen, och somnade!! Dageb efter vaknade jag när mamma väckte mig en timme efter vad jag hade planerat att gå upp, så jag hade ca 15 min på mig att fixa mig. Jag fick panil, mitt hår var flottigt, och jag skulle inte hinna duscha! Upp i en knut, på med ett brett diadem, och massor av hårspray, så fick jag gå. när skolfotot kom, så syndes det att det inte bara var hårspray...

23:23 lördag 16:e okt 2010
http://nadjahjertaponnisar.bloggplatsen.se
Postat av: camilla

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag skulle färga håret för första gången! Gick i 5:an och hade blont hår och ville prova på att bli brunhårig för första gången! Köpte en färg med mamma på ica och färgade håret. Dagen därpå blev jag kallad för Skogstrollet då mitt hår hade blivit alldeles grönt. haha! Jag skulle verkligen behöva en ny plattång då jag tappade min andra i handfatet fullt med vatten, så alla proppar i huset + plattången rök! Camilla Jonsson Cmaaill@hotmail.com

00:20 söndag 17:e okt 2010
Postat av: Vera

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var för ca 1år sen, när jag gick i sexan. Jag var på konsert, och så fick jag jättemycket tugummi i håret! Det fick inte av, så jag fick klippa jättejättmycket. Fick värsta pottfrisyren. o_O Men nu har håret växt tillbaka, haha. :P Jag har jättetjockt hår, och behöver VERKLIGEN en plattång. Min syrra har flyttat till USA, och hon "råka" ta min plattång! >_<' Den sög ändå. :P Men, jag har ALLTID håret uppsatt. Och jag passar inte i det. =( Vill ha nersläppt men det ser SÅ hemskt ut, för mitt hår är jättetjockt. Hade gärna köpt en ny plattång, men har tyvärr inga pengar. o_o

14:19 söndag 17:e okt 2010
Postat av: Hanna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag var liten och lyckades få ett tuggummi i håret. Behöver jag säga att jag fick bli korthårig efteråt? Haha såg hemsk ut. Skulle gärna vinna denna plattång då min gamla inte längre fungerar som den ska, den har hängt allt för många år.

18:21 söndag 17:e okt 2010
Postat av: Helena

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Hej mitt värsta hårminne är när det var så modernt att permanenta sig, som jag gjorde. Det blev kaos av permanenten, mitt hår brändes och de såg ut som en risbuske. Fick klippa mitt långa hår kort! Vill vinna en platttång för jag har faktiskt aldrig provat det (nu får jag väl skämmas) Har ganska krusigt hår i längderna så jag tror det skulle bli snyggt att platta till det.

19:27 söndag 17:e okt 2010
Postat av: Ellen

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag kommer aldrig glömma när jag hade klippt lugg tre månader tidigare och inför sommaren gick till en frisörskola (ekonomisk student som man är) och skulle klippa topparna och slinga håret. När blekningen sköljdes ur såg jag mer ut som en gepard än den blonda tjej jag var, alldeles fläckig! Frisörelev försökte sedan klippa min lugg, men fick inte den rak, flera försök att rätta till den senare satt jag med lugg som var 3 cm kortare än ned till ögonbrynen. Det värsta var att det fortfarande var snett... Hade jag haft en plattång då hade jag kunnat göra den korta luggen något längre ;)

00:34 tisdag 19:e okt 2010
Postat av: julia

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


mitt värsta hårminne hände förra veckan, jag går på en frisör skola och vi lockade mitt hår då vi helt plötsligt märkte att min hår lossnade, panik! vi fick klippa och fixa till det så gott det gick så nu ser det helt okej ut :) jag skulle så gärna vilja vinna denna plattången för min har precis gått sönder så det skulle passa så bra att vinna en just nu :) kram

14:36 tisdag 19:e okt 2010
Postat av: Dessan - mitt liv tillsammans med en 27 år äldre.

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Det var inte så svårt att komma på det värsta som hänt mig när det gäller håret. Det var när jag var 11 år (eller var jag 12?). Hur som helst. Min kompis skulle klippa mig, hon skulle klippa håret uppklippt och låta längden vara kvar. Oj, innan det var färdigt så såg jag ut som en "ankstjärt" i huvudet, nej det var det värsta jag varit med om iaf! Fyfan..hur jag såg ut.

16:15 tisdag 19:e okt 2010
http://thegreatpassion.blogg.se
Postat av: johanna

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


MItt värsta hårminne var när jag var ynngre och tyckte att uppsat lugg var grymt snyggt så jag trodde man skulle klippa av luggen och ja... löggen vasr helt borta och jag fick inte som jag önsa mig xd om jag vann skulle jag ge den i julklapp till min bästa tjejkompis som jag vet letar och letar efter en bra platttåång !

16:45 tisdag 19:e okt 2010
http://www.johannatown.blogg.se
Postat av: Anne

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne som jag har ångrat mig många gånger fruktansvärt är när jag som tonåring klippte av mitt mycket långa hår till alldeles kort. Efter det fick jag aldrig mina hår växa utan har hafte sedan dess axellångt hår som jag gärna skulle vilja platta ibland eftersom mitt hår lockar sig lite.

18:59 tisdag 19:e okt 2010
Postat av: moa

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


skulle vilja vinna denna till en kompis som färgade sitt hår hemma och fick det missfärgat, sedan gick hon till frisören för att avfärga det... Men det tog jättejättemycket på hennes hår som tyvärr blev riktigt slitet. Enda sättet för henne att styla håret på är att platta det... Så nu har hon en toning i håret plus att han plattar det varje dag, därför skulle ja vilja vinna denna åt henne

21:43 tisdag 19:e okt 2010
Postat av: Jessika

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne e helt klart när ja fönade håret.. o hårfönen började brinna.. ja kastade iväg den i panik men hann bränna bort en fläck av håret.... Ha fortf lite fobi när ja fönar håret kan tilläggas.. :P

22:53 tisdag 19:e okt 2010
Postat av: Malin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Permanentade mitt hår i flera år innan jag insåg att det bästa och snyggaste för mitt hår är att ha det rakt. Vill ju gärna bevara min toning också så denna plattång hade varit kanon!

23:56 tisdag 19:e okt 2010
Postat av: Carolina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Gud vad jag har skrattat när jag läst allas hårminnen! Mitt värsta är när jag efter att ha blonderat håret fick för mig att permanenta det själv hemma. Det såg för hemskt ut, tom alkisen på bänken vid affären skrattade och ropade svinto efter mig.. Nu försöker jag vara så försiktig som möjligt med mitt hår därför skulle den här vinsten vara bra så jag vågar platta det.

11:10 onsdag 20:e okt 2010
Postat av: lina

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag försov mig och hann inte duscha och jag skulle på fest. Håret var en total katastrof, fett och äckligt. Men ett stort tack till mitt underbara torrschampoo som fixade till det på ett kick ! ;)

21:27 onsdag 20:e okt 2010
Postat av: Emma

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Min gamla platttång gick sönder och har inte haft råd till att köpa en ny :( Har blekt mitt hår så det är ganska tort och blir lätt lockigt och ruffsigt. In need of den här locktången alltså!!!

22:58 onsdag 20:e okt 2010
http://emartenssons.blogg.se
Postat av: Tessie

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Ett dåligt hårminne? Jobbar på ett badhus och får ärför dåliga hårminnen varje dag!! Dessutom är min plattång trasig så senaste veckorna är det bara värre. Skulle vara underbart att få chansen att vinna en ny, riktigt bra plattång, som jag litar på dig att den är.

23:44 onsdag 20:e okt 2010
Postat av: Lizette

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag var 15 år och min storasyster klippte tuppkam på mig. En platttång av ett bra märke skulle vara bra, då jag har permanentat håret och inte riktigt är nöjd med det.

17:48 torsdag 21:a okt 2010
http://thisisliz.blogg.se
Postat av: cecilia

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är för några månader sen, jag hade långt fint hår ner till midjan som inte var slitet, torrt eller någonting och jag fick alltid komplimanger för det. Men en dag fick jag en "kick" och ville att håret skulle förändras och jag klippte av det till axlarna, jag har fortfarande sån himla ångest och vill nästan gråta när jag tänker på hur långt hår jag hade

17:32 fredag 22:e okt 2010
Postat av: Linda

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hår minne var när jag skulle färga håret från brunt till blondt det blev orange och håret ramlade av. jag var så lessen i flera månader och frisörerna var taskiga. Tappade helt mitt förtroende för Frisörer då:/

19:22 fredag 22:e okt 2010
http://www.improveme.se/lindalinnros
Postat av: christina olsson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Det vore kul att få vinna till mit bångstyrda virrvel hår.

10:08 lördag 23:e okt 2010
Postat av: Leila

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta håtminne var när jag köpt en jätte billig borste i en affär 10kr men den var inte alls bra för den trasslade in sig i håret och var helt omöjlig och trassla ut så jag var tvungen och klippa :( Jag vill vinna för att jag vill förändra mitt hår och förändra hela mig själv...

12:03 lördag 23:e okt 2010
Postat av: Madeleine Lundborg

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne pågår varje dag. Jag har en vråldålig plattång, som jag drar mig för att använda, eftersom att jag sparar till långt hår, så vill jag undvika att slita på det alltför mycket. Som vanligt när man ska ut, så lägger sig det naturliga fallet bara som två stänger åt samma håll. Snälla hjälp mig till en bättre hairday.

12:11 lördag 23:e okt 2010
http://maddoss.blogg.se
Postat av: Angelica

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var när jag skulle färga mitt hår mellanbrunt, men det blev svart, trots att jag var väldigt noga att inte överskrida tiden. Då det var en intensivtoning tog det ett bra tag innan den tvättades ur också, så jag fick gå med svart hår.. Passade inte alls i det! Kanske inte låter så farligt, men det var det för mig, hehe. Nu har jag dock färgat det mellanbrunt, och skulle vara nice med en bra plattång för det :D

13:13 lördag 23:e okt 2010
Postat av: evamar

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Min värsta hårminne är när jag inte fick min syster att hjälpa mig att göra slingor utan övertygade älsklingen om att det var så enkelt att han kunde klara det. Nå, förutom en sönderstucken hårbotten slutade en lång kväll med att hela bakhuvudet var totalblonderat... Naturligtvis lyckades jag också ta ur färgen när håret var mer gult än blont... Det hela slutade nästan med att hela förhållandet tog slut, men med akuthjälp från en snäll frissa klarade jag både frisyren och relationen. PS. Jag länkar såklart: http://evamar.blogg.se/2010/october/plattang-25-okmt.html

21:37 lördag 23:e okt 2010
http://evamar.blogg.se
Postat av: Annika - familjebloggen med tävlingar

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne var nog när jag var på Liseberg och rätt som det var upptäckte att mitt hår stod åt alla håll och kanter. Jag gick givetvis till toaletterna direkt, för att ordna till detta. men NEJ, det gick inte... jag såg ut som ett troll - och så fick jag bannemej se ut resten av dagen... Gissa om jag drog upp luvan på tröjan, och hade den över huvvet resten av tiden där!? =/ Jag har tidigare nämnt att vi ska gifta oss, tidpunkten är nu bestämd till april. Jag har nyligen färgat håret, men givetvis måste det färgas igen innan dess! Denna plattång verkar ju lovande då den inte sliter på håret och gynnar även färgat hår! =) Det gillar jag! Plus att just en plattång kan vara rätt bra för min del, då jag varje morgon vaknar av yvigt hår... Mitt hår är tunt och yvigt, glanslöst och livlöst... men en plattång tror jag skulle göra en hel del faktiskt. Om inte annat kanske jag skulle kunna liva upp håret lite ;) Jag har länkat också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/october/delinda-25-oktober.html Kram Annika familjenpettersson@hotmail.se

23:24 lördag 23:e okt 2010
http://www.nilssonpettersson.blogg.se
Postat av: Miri

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag hade dreadlocks i fyra år, men så en dag i skönan maj fick jag för mig att kamma ut dem. Jag pillade, kammade och kammade 8-9 timmar/dag i två veckors tid (nej jag överdriver inte!) för att få ut dessa dreadlocks. Jag såg helt förskräcklig ut hela sommaren efter detta.. men nu har håret återhämtat sig och är riktigt fint! Långt är det dessutom. Men en plattång skulle vara helt guld! Känns som jag förtjänar en sådan efter allt mitt slit med att rädda mitt hår.. :)

02:06 söndag 24:e okt 2010
http://www.miriraw.se
Postat av: karin

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


När jag klippte page för 2 år sedan var jag beroende av en plattång. jag fick låna en plattång av min bror som hade flyttat, men så en dag ville han ha tillbaka den. jag fick fullständig panik och gick runt med mössa i några dagar.Det var riktigt jobbigt!

14:47 söndag 24:e okt 2010
http://photoka.blogg.se/
Postat av: marianne eriksson

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Gjorde en hempermanent för många år sedan. Strax efter blekte jag luggen med 10%-ig vätesuperoxid. Gissa om min förvåning när jag drog kammen genom håret sedan och luggen satt i kammen. Det var INTE roligt.

16:19 söndag 24:e okt 2010
Postat av: Jenny

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Förra veckan var min frisör ledig så tänka ähh ska ju bara klippa luggen så kan ju lika gärna göra det hos hennes elev. Darrig på handen och supernervös klippte hon och klippte tills luggen var en cm lång på ena sidan och ca fem på den andra. Hårkris är det minsta man kan säga då min plattång är för stor för att kunna rätt till min ca en cm lugg där jag dessutom alltid haft en våg som jag varje dag måste platta. Min frisör bad om ursäkt när hon kom tillbaka men vad hjälper det nu. Det roliga är att den nervösa lilla tjejen dessutom gick sista året på frisörprogramet.

16:31 söndag 24:e okt 2010
Postat av: vendela

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Sämsta hårminnet var när jag faktiskt såg riktigt bra ut i håret, var jättenöjd osv. och det första jag får höra när jag går ut från mitt rum är "vad fan har hänt med ditt hår?". Och plattången borde jag vinna därför att jag plattar håret varje dag, men min nuvarande plattång... alltså... kan förklara det som att plattorna ramlar av, och hänger i några små kablar tills jag på något skumt sätt klämmer in dom i plattången igen. Jättefint verkligen :)

18:23 söndag 24:e okt 2010
Postat av: getpalmd

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är nog mitt guloranga hår efter hårfärgsborttagningen.. :) Såg helt gräsligt ut! Tycker det är toppen att det finns en produkt som är gjord speciellt för färgat hår! En sådan borde man väl äga :)

18:39 söndag 24:e okt 2010
http://www.getpalmd.com
Postat av: Cilla

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är min efterlängtade permanent. Håret blev tovigt, trassligt, superdupertorrt och inte en enda lock syntes. Efter byte av frisör och ett par vårdande hårkurer har jag slutit fred med mitt ickelockiga hår. Braun Satin Hair Colour Straightener skulle vara perfekt för att istället hålla håret fint rakt och jag skulle känna mig lugn att det inte blir extremt krustorrt igen trots att jag fortsätter att färga det. :)

20:34 söndag 24:e okt 2010
Postat av: Liza

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne har faktiskt med en plattång att göra! Den första jag hade tog minst 30 minuter att värma upp den drog av en massa hår och gjorde det enormt slitet (även fast jag använde värmeskydd) så tillslut fick jag gå till frisören och klippa av det till axellängd.. hade nästan ner till höfterna då.. usch vad jag var ledsen..! Så nu när mitt hår har växt ut igen så hoppas jag på att jag vinner denna plattången så mitt hår håller sig som det är nu, eller kanske till och med blir ännu bättre! :)

20:47 söndag 24:e okt 2010
http://www.liiiizzaa.blogg.se
Postat av: Tarja E

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är från gymnasietiden. Dagen före skolkortet skulle tas bestämde jag mig för att, från att alltid varit blond, blir en brunett. Men till min fasa blev håret alldeles lila. I ren panik försökte jag tvätta bort färgen med såpa vilket resulterade i att jag på skolkortet har ilsket orange hår och illa matchande rödgråtna ögon.

21:20 söndag 24:e okt 2010
Postat av: Kashaya

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är när jag på gymnasiet bestämde mig för att färga håret svart.. såg ut som en zombie eftersom jag är så blek, sen blev det en fruktansvärd utväxt och när frisören skulle färga ur håret blev det som "gummitrådar" som gick av, lossnade och kändes och såg jätteslitet och äckligt ut. Not a good idea.

21:32 söndag 24:e okt 2010
http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Therese

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Jag satt nyligen hårmodell, det såg väl coolt ut på visningen men med min gamla plattång KAN jag inte ta hand om den här frillan! (som för övrigt ser ut som en pottfrilla på halva huvudet och med ditfärgad utväxt, det kommer ju se toppen ut när det växer ut... suck...)

21:41 söndag 24:e okt 2010
Postat av: Mashiara

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne måste vara när jag gick i 8an och hade långt fint hår ner till rumpan men sen kom trenden att alla skulle klippa kort som robyn hade och självklart haka jag på det med och aj vilket misstag. 14år blev 40år. Jag skulle behöva en Braun Satin Hair Colour Straightener nu för var hårmodell för ett tag sen och plattar jag inte håret nu så är 40åringen framme igen :S

21:44 söndag 24:e okt 2010
http://mashiaraa.blogspot.com
Postat av: Emsan

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Värsta hårminnet var när jag var yngre och skulle färga håret brunt, det blev rött. Sen så skulle frisören bleka det då blev det morotsfärgat... Snygg var jag då. Jag vill ha den för att det är fint med platt hår såklart.

22:21 söndag 24:e okt 2010
Postat av: Annelie

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Mitt värsta hårminne är från när jag var ungefär 13. Då gick jag till min granne och klippte mig och sedan när jag kom hem tyckte jag inte hon hade klippt bort något och att det inte syntes så jag gick dit igen dagen efter och klippte en rejäl bit så att det skulle synas. Problemet var bara att jag fick en kort pottfrisyr och som nybliven tonåring skämdes jag länge över detta och försökte gömma mig i skolan ett tag framöver.

00:23 måndag 25:e okt 2010
Postat av: mariat

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


Har självfall och ville för 10 år sedan rakpermanenta håret, frisören gjorde fel och brände hälften det som blev kvar såg ut som ullen på fåret. Efter detta har jag frisörfobi och håret är fortfarande lockigt, med en ny platttång kan jag styla till det och få det rockigt. Detta är min motivering och mitt värsta hårminne som jag aldrig glömmer, men om en Braun Satin Hair Colour Straightener jag i natt drömmer.

21:14 måndag 25:e okt 2010
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Om: Vinn Braun Satin Hair Colour plattång


ÅÅÅÅH så himla glad jag blir! Nu ska jag få ordning på trollhåret :) Ska jag maila min adress eller något nu? KRAM

13:38 torsdag 28:e okt 2010
http://emmasays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250