Vinn makeup från Oriflame

Denna härliga oktoberlördag är det dags för en tävling där du kan vinna höstens nyheter från Oriflame. Världsnyheten Triple Core Lipstick- tre sätt att få fantastiska läppar i ett enda svep. Formulan med tre lager ger intensiv färg, skimrande glans och behaglig vård i ett och samma läppstift. För att framhäva ögon och bryn har makeupartisten Jonas Wramell skapat kollektionen Wild west couture med naturliga nyaser, bland annat Brow kit och Eye shadow Trio. Skriv en motiverande kommentar tillsammans med namn och e-mail om varför just du behöver Wild west couture i din sminkväska. Tävlingen är avslutad, grattis till Felicia!

 

Observera att inlägget endast är till för kommentarer som rör tävlingen. Vänligen maila inte, alla bidrag lämnas här

 

Mer tävlingar finns på Blienvinnare.com

 

  mode tävlingar

Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: lina

Om: Vinn makeup från Oriflame


jag vill vara med! allt smink håller på ta slut, har tråkiga färger och aldrig testat Oriflame!

11:11 lördag 9:e okt 2010
Postat av: Mia Stenkvist

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag känner mig så grå & trist, med en tokförkylning som aldrig släpper ...(dubbelsuck) Men med denna fina make-up vinst kommer jag att bli en riktig mega-babe !!

12:07 lördag 9:e okt 2010
Postat av: Natalie

Om: Vinn makeup från Oriflame


Har hört att oriflame har riktigt bra grejer, men jag har aldrig testat deras produkter. Sminkväskan ekar lite då jag inte har kunnat spendera pengar på mer än "livsviktiga" produkter då jag sparar till en kamera och en resa. Vore great att få lägga till dessa i min sminkväska så det blir lite liv i den och mig!

12:09 lördag 9:e okt 2010
http://unleashedpuppies.blogspot.com
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åhh jag skulle gärna vilja vinna lite nytt smink! Nu när man är mamma går faktiskt pengarna åt något annat fast man säger till sig själv om och om igen att unna sig något. Skulle vara toppen att få vinna och kännas sig höstfin trots sömnbrist och spyor på kläderna ;) Hoppas på tur! /Sandra

12:22 lördag 9:e okt 2010
http://surrovich.blogg.se
Postat av: Liselotte

Om: Vinn makeup från Oriflame


Hej! Är gärna med och tävlar, är så dålig på att sminka mig med nya grejer, kör alltid på med samma gamla smink, hade vart kul att vinna lite nytt. Mvh Liselotte

12:32 lördag 9:e okt 2010
http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Anna G

Om: Vinn makeup från Oriflame


Det där läppstiftet verkar vara grymt! Tänk vad bra att ett stift kan göra allt som behövs! Jag har letat efter några snygga ögonskuggor i naturliga färger men inte hittat några som både var snygga och passar en students budget (typ noll) Skulle jag vinna detta känns det som om hela min höst skulle vara räddad! Kram Anna

13:06 lördag 9:e okt 2010
Postat av: Bella

Om: Vinn makeup från Oriflame


Vill gärna bli lite snyggare i höstrusket.

13:16 lördag 9:e okt 2010
Postat av: Carina

Om: Vinn makeup från Oriflame


Har aldrig testat Oriflames produkter och Wild west couture såg spännand ut. Behöver dessutom fortfarande fylla på sminkväskan lite :) Gillar verkligen färgen på skuggorna, och är i stort behov av ett bärbar Brow kit. Ett vårdande läppstift är aldrig fel att ha nu när vintern är på väg.

13:25 lördag 9:e okt 2010
http://www.totalbeauty.se
Postat av: Malin

Om: Vinn makeup från Oriflame


Min mamma är en sminkfantast men som inte gillar att lägga ner pengar på sånt. Hennes födelsedag dyker upp om lite mer än en månad och därför skulle det vara perfekt om jag fick ge henne detta i present! :)

15:30 lördag 9:e okt 2010
http://maulun.blogg.se
Postat av: Amanda

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åh, jag vill så gärna ha detta setet! Ögonskuggetrion innehåller de perfekta färgerna för mig och jag känner även att läppstiftet kommer att bli en vinnare i höst, då man vill ha lite färg men ändå behöver det vårdande pga kylan... Skulle vara helt otroligt att vinna detta!

18:12 lördag 9:e okt 2010
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Om: Vinn makeup från Oriflame


Har tipsat här http://molnboanna.blogg.se/2010/october/oriflame-1610.html

20:51 lördag 9:e okt 2010
http://molnboanna.blogg.se
Postat av: Josefine - mamma till Hugo

Om: Vinn makeup från Oriflame


Tycker inte längre det är kul att sminka mig och göra mig lite sådär extra fin då min sminkväska borde åka i papperkorgen.. Så lite uppdatering hade gjort mig ÖVERLYCKLIG!

21:06 lördag 9:e okt 2010
http://joosefinea.blogspot.com
Postat av: Caroline L

Om: Vinn makeup från Oriflame


Vilka snygga färger! Oriflame har bra produkter så de här vill jag gärna prova. Läppstiftet verkar spännande och skulle passa mig. Ge mig chansen att se bättre ut i höst. Behöver i detta mörker piggas upp :(

21:08 lördag 9:e okt 2010
Postat av: Anna på Grönkulla

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag tar gärna chansen, har bara en ögonskugga just nu och den börjar sjunga på sista versen... Har en tendens att prioritera barnen istället för mig själv och det är väl helt rätt men ibland skulle det var kul med något till mig själv också :)

21:55 lördag 9:e okt 2010
http://annapagronkulla.blogspot.com/
Postat av: linnea

Om: Vinn makeup från Oriflame


Hade verkligen varit roligt att vinna detta :) jag är en fattig student som inte har råd med så mycket som sagt. men jag älskar verkligen allt som har med skönhet att göra och jag älskar att testa nytt smink och experimentera lite. om jag hade vunnit detta så hade det verkligen kommit till användning :)

22:23 lördag 9:e okt 2010
http://linneadofs.blogg.se
Postat av: Hanna

Om: Vinn makeup från Oriflame


Detta skulle verkligen göra susen för mitt grå-glåmiga höstansikte ;)

22:24 lördag 9:e okt 2010
Postat av: Solbritt I

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag behöver något som ger färg åt mitt trista yttre. Behöver piffas upp så min man inte tröttnar på mig.

09:13 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Linda

Om: Vinn makeup från Oriflame


skulle gärna vilja vinna för att kunna frächa upp mig lite extra nu i höstmörkret!

09:19 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Maria Isakson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åh, så härligt det skulle vara med lite nytt fint smink , jag börjar redan känna mig lite höstglåmig...:-)

09:40 söndag 10:e okt 2010
Postat av: christina olsson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Det vore väldigt kul att få vinna så blek o glåmig jag ser ut.

09:56 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Elisabeth Johnson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Läppar och ögon,ansiktets viktiga två Oriflame vet att snygga dem få.

10:16 söndag 10:e okt 2010
Postat av: marianne eriksson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Hejsan! Ännu en trevlig tävling, som jag gärna deltar i. Ja, sommarbrännan har avtagit och vinter-glåmigheten har börjat inträda, så nu är det bara smink som kan rädda situationen.

10:17 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Carolina Gustafsson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag har nyligen flyttat hemifrån, och eftersom jag fortfarande är student så är det väldigt svårt att få ihop pengar till att unna sig lite nytt smink. Nu har jag inte köpt nytt smink på över ett halvår! alldeles för länge enligt mig! Ett nytt sminkkit skulle sitta så perfekt nu, eftersom man vill känna sig fin i höstmörkret :)

10:21 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Anna

Om: Vinn makeup från Oriflame


Tyvärr försvinner mitt smink (hrm kan det vara de två tonårsdöttrarna som nallar de). Detta skulle jag gömma på ett väl valt ställe:)

10:42 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Amanda 'skandalism'

Om: Vinn makeup från Oriflame


Blev helt hysterisk när jag läste "ögonbrynskit" haha! Jag är en sucker för framförallt ögonbryn och har så himla många pennor och produkter hemma för att framhäva och forma men är inte riktigt helnöjd med någon egentligen, därför vore det riktigt kul att få testa på något nytt! Resten av sminket, hey, det skulle göra mig överlycklig till trots. Speciellt läppstipftet också då jag har konstant torra läppar på vinterhalvåret så skulle de nog hjälpa!

10:44 söndag 10:e okt 2010
http://www.skandalism.devote.se
Postat av: Birgitta Ottosson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Pantertant årgång 39 behöver sätta färg på det gråa.

10:56 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Rebecka

Om: Vinn makeup från Oriflame


Min sminkväska skriker fullkomligt efter detta underbara makeup-kit! Jag älskar att fixa ögonmejk och har precis börjat älska mina ögonbryn när jag lagt ner tidoch pengar på salong för att fixa en bra form, då gäller det att börja framhäva dom också- det enda jag har nu till dom ibland är "hrm hrm" en brun kajalpenna...

16:08 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Martina

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är med & tävlar! Jag skulle vilja vinna detta för allt mitt smink håller på att ta slut. Jag tycker jag har massa tråkiga färger & jag har aldrig vunnit en tävling förut! Hoppas verkligen jag har turen på min sida denna gången :)

16:40 söndag 10:e okt 2010
http://ttiinnci.blogg.se
Postat av: Emma "Emmah" Hagelberg

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är 15år och har typ inga pengar, min mamma ger mig inte pengar för att kunna köpa smink. Så jag har snart slut av det billiga sakerna jag har i sminkväskan. Jag har tänkt att köpa något från Oriflame, men pengarna har farit till andra saker istället. Jag har aldrig vunnit något förutom en skål, så jag hoppas på att få vinna denna tävling... =D

17:38 söndag 10:e okt 2010
Postat av: Elin Wadström

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag saknar smink. Jag studerar och har inte råd att köpa smink som har bra kvalite. Billigt smink sitter inte kvar och går lätt sönder, som ögonskugga. Jag älskar mode, skönhet och vet vad lite smink kan göra med hela ens person. Lite smink en tidig morgon och man ser ut som man sovit en mängd massa timmar. Färgerna som Oriflame har är väldigt vackra. Höstlika färger. Jag skulle använda sminket varje dag och rekommendera det till andra!

17:45 söndag 10:e okt 2010
Postat av: cassandra

Om: Vinn makeup från Oriflame


jag älskar smink och vill testa på olika saker för att få reda på vad just jag passar bäst i, jag älskar även att sminka andra folk och skulle vilja jobba med det när jag blir äldre :)

18:37 söndag 10:e okt 2010
http://cassandrao.blogg.se
Postat av: JOHANNA

Om: Vinn makeup från Oriflame


jag vill vara med i din fina tävling. har inte hittat smink som passar min hud bra, mne har hört att deras produkter ska vara suveräna!

18:51 söndag 10:e okt 2010
http://sanghee.blogg.se
Postat av: Sofie Lindahl

Om: Vinn makeup från Oriflame


Härliga färger som lyser upp höst mörkret. Skulle sitta perfekt på min bleka hy.

18:52 söndag 10:e okt 2010
http://soofielindahl.blogg.se
Postat av: Ebba

Om: Vinn makeup från Oriflame


skulle vara skit schysst med lite mer smink! härliga färger som passar till hösten också! det skulle inte skada att bli lite snyggare...

18:54 söndag 10:e okt 2010
http://onlius.blogg.se
Postat av: hanna

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill vara med! Jag har sett det där läppstiftet, och vill så gärna prova det. Mina ögonbryn är för ljusa, men jag hittar aldrig någon bra brynpenna. Mina ögonskuggor börjar ta slut, för jag använder det så mycket. Ögonskugga framhäver ögonen så bra. :)

18:55 söndag 10:e okt 2010
http://hsjw.blogg.se
Postat av: Anna

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill vara med och tävla! Jag behöver vinna smink för att jag behöver ändra stil och jag får aldrig tummen ur att gå å köpa nytt

18:59 söndag 10:e okt 2010
http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: evamar

Om: Vinn makeup från Oriflame


För mig som har extremt torra läppar och därför inte trivs i läppstift verkar det där vara den perfekta produkten. Håller tummarna hårt! PS. http://evamar.blogg.se/2010/october/smink-16-okt.html

19:05 söndag 10:e okt 2010
http://evamar.blogg.se
Postat av: gniztra

Om: Vinn makeup från Oriflame


Hösten här och mitt ansiktet känns tråkigt och grått.. Med detta smink skulle man känna sig på topp igen.. Har även länkat. http://www.improveme.se/gniztra/119500

19:06 söndag 10:e okt 2010
http://www.improveme.se/gniztra
Postat av: Leila

Om: Vinn makeup från Oriflame


Smink är alltid kul och ännu roligare om man vunnit det så nu hoppas jag på denna vinst! :D

19:41 söndag 10:e okt 2010
http://butterflys.blogg.se
Postat av: J o H a N N a

Om: Vinn makeup från Oriflame


jag är absolut med då jag alltid är i behov av smink då jag jobbar som bartender. man måste alltid hålla sej vacker ;) tyvärr syns det jue snabbt i sminkväskan och på huden. så oriflame skulle va superbra smink då jag hört att det är bra för huden :)

20:32 söndag 10:e okt 2010
http://johannaspratstund.blogg.se
Postat av: Linda

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag skulle vilja den, för jag är en fattig student som behöver uppmuntran i höstmörkret. =)

20:49 söndag 10:e okt 2010
http://lindalis.se
Postat av: Krånglig&Konstig

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är gärna med! ^^ Det är ju inte så att jag lägger en massa pengar på smink. Jag köper nästan aldrig smink. Så.. Det skulle nog vara roligt att få nytt smink och testa på det. När jag köper smink brukar jag inte riktigt titta på vilka märken det är.. Men om det skulle hända att jag vann tävlingen så skulle det vara jätte roligt att få testa på Oriflames smink. Trevlig kväll! :)

20:56 söndag 10:e okt 2010
http://krangligochkonstig.blogg.se
Postat av: Åsa

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag behöver piggas upp i detta höstmörker och ny makeup skulle jag tycka vore väldigt roligt att vinna :-)

21:26 söndag 10:e okt 2010
http://spacegirl.blogg.se
Postat av: Annika - familjebloggen med tävlingar

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är med! Jag behöver detta set för att få återuppleva de stunder jag och sambon hade "i början". Vi har endast varit ihop i två år, och jag väntar nu vårt andra gemensamma barn (vi har två sedan tidigare förhållanden!), så vi kastades in i vardagsrutiner väldigt snabbt. Nog kan lite "uppiffning" behöver för att återfå självkänslan och känna sig attraktiv igen! Jag skulle bli superglad om jag vann det här, och kunde överraska honom en kväll efter att han kommit hem från jobbet; Sminkad (jag har inte sminkat mig på över ett år!!), snygga kläder och en romantisk middag framdukad...! Ser det framför mig! Hoppas på tur! Länkade också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/october/delinda-16-oktober.html Kram Annika familjenpettersson@hotmail.se

21:47 söndag 10:e okt 2010
http://www.nilssonpettersson.blogg.se
Postat av: t

Om: Vinn makeup från Oriflame


åh, jag skulle bli så lycklig om jag fick turen vid min sida att vinna! :D jag bär i princip aldrig ögonskugga, eftersom jag inte har några. Med Oriflames produkter kanske det blir ändring på det! Höstfärger är bara för snyggt! speciellt nu till höst. Varma, bruna nyanser! skulle klä mig så bra (: håller tummarna till tusen=D **håller hårt**

21:57 söndag 10:e okt 2010
http://asiansisters.blogg.se/
Postat av: Emelie

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åh, vilken bra tävling :) Min sminkväska som ekar väldigt tomt och student som man är har man inte riktigt råd att köpa ordentliga grejer, som jag har hört att oriflame har. Så jag är gärna med och får hålla tummarna för mej.. (;

23:53 söndag 10:e okt 2010
http://essberg.blogg.se
Postat av: sara

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag provar. Det var många andra bra bidrag såg jag, men jag ger det ett försök. Varför vill jag ha det här sminket? Nej, varför behöver jag det här sminket? Jag har haft det sämsta året man kan tänka sig. Djup depression, inläggning på sjukhus pga detta, agorafobi (torgskräck dvs jag vägrade gå ut på 2 månader. lämnade inte lägenheten alls), min son blev familjehemsplacerad, spädbarnsdöd till en nära släkting och det är inte ens hälften. Jag behöver vinna det här för att muntra upp mig. Jag behöver se att livet inte är så skit som jag tror. Och om jag inte vinner får du ha en bra dag iaf. Kram

00:00 måndag 11:a okt 2010
http://momlovesyou.blogg.se
Postat av: Betsy

Om: Vinn makeup från Oriflame


Vill gärna vinna läppstift + eye shadow för att de är underbara färger.Vill gärna ha en ny färg! Länkar.

00:08 måndag 11:a okt 2010
http://bezzy-betsyblogg.bloggspot.com
Postat av: Caroline Johansson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag har efter nio års tid äntligen blivit av med min extrema acne. Det var på grund av den som jag aldrig sminkade mig, gömde mig bakom hår och sunkiga kläder och hoppades att ingen skulle se mig. Nu har jag sakta men säkert fått tillbaka mitt självförtroende och tycker till och med att jag är söt i lite läppstift. Men det är knappt att jag äger en enda produkt. Där för vill jag vinna. Kram

03:05 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Mattias

Om: Vinn makeup från Oriflame


Många vackra kvinnor i min närhet fyller år nu i höst, skulle verkligen vilja glädja någon av dem med detta fina set! hoppas på tur och länkar här: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/smink-16-okt.html

09:40 måndag 11:a okt 2010
http://villduvinna.blogg.se
Postat av: Totoro, Dollie & Marika

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag har inte använt Oriflame förut. Det skulle kännas lyxigt :) Jag vill jättegärna börja använda läppstift, vilket är det som saknas i min makeup. Att det här läppstiftet har tre funktioner, gör det till min ideal-produkt! Smart, okomplicerat och sparar plats i min sminkväska! <3

12:07 måndag 11:a okt 2010
http://iloveto.blogg.se/
Postat av: Ljung

Om: Vinn makeup från Oriflame


Vill lysa upp min vardag med smink från Oriflame. Kan Ni hjälpa till med detta?

13:53 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Linn

Om: Vinn makeup från Oriflame


Som en ensamstående mamma till en liten tjej, är det svårt att prioritera sig själv när det gäller en enda grej. Skulle vara kul att få prioritera sig själv ett tag, även om det bara var för en enda dag.

15:26 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Annika karlsson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Har ibland min kusindotter som är 4 år. Hon älskar smink och det skulle vara kul att få ha en riktigt sminkdag med henne och min dotter. Då är det bra med fina produkter som håller var de lovar.

15:37 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Emma

Om: Vinn makeup från Oriflame


skulle sitta perfekt med dessa :) är fattig student så blir inte många kronor över till smink!!

15:40 måndag 11:a okt 2010
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Om: Vinn makeup från Oriflame


Med tanke på att min sminkväska vart utsatt för tredje värdskriget av min lilla klåfingriga dotter Bambi så e jag i behöv av lite nytt. Känns inte så kul kleta på sig läppstift som tex har kattsand och damm på sig ;) Och mascara som det pillats in kattsand i :) Eller ögonskugga med vatten och två ;) Kääärlek mamma Jessica

16:09 måndag 11:a okt 2010
http://www.bambii.blogg.se
Postat av: Annelie

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill vara med och tävla!

16:35 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Cecilia

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill inte vara med i tävlingen för min egen skull. Jag vill vinna den till min kära mamma. Som arbetslös 19åring så har man inte råd att köpa någonting speciellt till ens mamma i varken fördelsedagspresent eller julklapp. Jag skulle därför vilja vinna detta åt henne :)

17:26 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Mashiara

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är gärna med! När man inget jobb finns Smink inhandlas inte hinns Så vinna detta vore bra då jag ut på stan kan dra :)

18:44 måndag 11:a okt 2010
http://mashiaraa.blogspot.com
Postat av: suss

Om: Vinn makeup från Oriflame


Lite nya fräscha höstfärger får vem som helst på gott humör! = )

18:44 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Erika

Om: Vinn makeup från Oriflame


Fattig student hela veckan längtar efter freda’n, för det betyder fester! men på fredan hon tvekar för i sminkväskan det ekar men om hon turen har med sig, det löser sig ändå hädanefter!

19:24 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Pia

Om: Vinn makeup från Oriflame


Hejsan, vill också vara med och tävla om Oriflames nya produkter som låter riktigt spännande. Skulle vara trevligt att testa. Lite nytt smink skulle inte skada att få pigga upp sig med i höstmörkret. Hösthälsningar Pia bakformen@gmail.com

22:41 måndag 11:a okt 2010
Postat av: Marvelicious

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill vinna för att jag behöver lite uppmuntran såhär när höstmörkret faller på (jag är en sommarmänniska som älskar värme så allting blir helt enkelt mera deppigt på hösten)

10:07 tisdag 12:e okt 2010
http://www.marvelicious.blogg.se
Postat av: sofia

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag har en kompis mamma som sålde Oriflame när jag var mindre, oh fick bara höra bra saker om det. Numera använder jag knappt smink eftersom jag helt enkelt inte har råd att köpa sminket som har bra kvalité, dock är jag en sucker för rosiga kinder och kantade ögonbryn.. Med oriflames sminkkit skulle jag kanske öven våga expremintera mer!

14:19 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Johanna

Om: Vinn makeup från Oriflame


Med en höst som känns grå och trist Är skönhet och självförtroende en brist Men med detta lilla kit Skulle mitt utseende bli felfritt

17:55 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Terese

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag har alltid fått komplimanger för mina ögon. Fram tills jag fick barn. Skulle vara underbart att kunna se oemotståndlig ut trots att man är trött!

18:06 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Lotta Claesson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Känner mig lite blek och tråkig nu när sommarens solbränna håller på att blekna bort. Lite nytt till ögon och läppar skulle göra susen!

20:19 tisdag 12:e okt 2010
http://lottaochlivet.blogspot.com
Postat av: Liza

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle behöva detta eftersom att det jag har nu börjar bli ganska tråkigt, vill gärna testa något nytt och detta smink såg lockande ut! Vill kunna framhäva mina ögon mer också och samtidigt se fräsh ut! Skulle nog absolut bli favoriterna i sminkväskan!

21:21 tisdag 12:e okt 2010
http://www.liiiizzaa.blogg.se
Postat av: Eva

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åter har Delinda träffat rätt- ett drömkit för mig på alla sätt! Snälla - förvandla mig från en gråtrist tant till en färgstark dam så elegant!

21:43 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Angelika

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill vinna för att det är just mina färger och mitt smink är tråkigt och jag har köpstopp just nu!!!

21:55 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Malin

Om: Vinn makeup från Oriflame


Skulle verkligen behöva lite nytt smink, som småbarnsmamma hinner jag aldrig gå och handla sånt längre, två små barn tar man helst inte med in i en butik full med smink. Skulle vara perfekt att vinna och få hem i brevlådan!

23:42 tisdag 12:e okt 2010
Postat av: Jessica

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åh vilken underbar tävling! Jag har världens stökigaste och jobbigaste ögonbryn och skulle verkligen behöva något bra att måla dom med. Jag har hört att den här nya serien ska vara jättebra så det vore superkul att få testa! Blir ju mycket finare med ögonskugga på brynen istället för min dåliga ögonbrynspenna från H&M som är hundra år gammal, dags att kasta!hehe;) Skulle bli superglad om jag vann! Kram!:)

00:58 onsdag 13:e okt 2010
http://cravingforfashion.se
Postat av: Lilli

Om: Vinn makeup från Oriflame


Ska flytta i övermorgon och vill pröva att få min första post till nya adressen! :D Dessutom vill man ju vara snygg och fräscha upp sig nu när vintern är på väg.Skulle inte säga nej till lite lyxigare smink :)

10:07 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Kristin

Om: Vinn makeup från Oriflame


Fokus på både fina läppar och strålande ögon det skulle jag behöva. Sminkhyllan behöver alltid fyllas på för att passa humör, årstid och senaste trenderna.

10:31 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Gila

Om: Vinn makeup från Oriflame


Har aldrig använd produkter från Oriflame, skulle gärna vilja använda läppstiftet och ögonskuggorna inför en kväll och få känna mig lyxig och snygg med Oriflame.

18:46 onsdag 13:e okt 2010
Postat av: Azra

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är i ett STARKT behov av bra smink då jag från ingenstans fått världens utbrott av finnar över hela hakan. Det har hållt i sig i flera veckor nu och jag har testat allt möjligt. Skulle ju vara underbasrt att vinna och pimpa upp ögonen för att få bort fokus från hakan! :)

01:30 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: Jenny

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag behöver nytt smink och skulle jättegärna vilja testa dessa produkter då jag aldrig har gjort det förr :)

09:38 torsdag 14:e okt 2010
Postat av: Pernilla

Om: Vinn makeup från Oriflame


Åh jag vill så gärna vinna. Jag har varit hemma mammaledig i snart ett år vilket gjort att det inte funnits jättemycket pengar till shopping så min sambo har i princip "förbjudit" mig att shoppa under hela tiden så gissa om jag skulle bli glad om jag bara fick uppdatera min sminkväska litegrann!

Postat av: Madeleine Andersson

Om: Vinn makeup från Oriflame


Läckra jordnära färger som gör att hösten kommer att kännas roligare att möta.

09:10 fredag 15:e okt 2010
Postat av: Lena

Om: Vinn makeup från Oriflame


Heej :) jag skulle jätte gärna vilja vinna det. Jag *älskar* färgerna i ögonskuggarn. och jag tycker att allt verkar vara jätte bra,jag har hört att dem är jätte bra o fina och har bra kvalitet. Ja skulle bli jätte glad om jag vann dem :D För nu när jag har tittat på dem en stund så vill jag verkligen ha dem.och jag har inte så mycket smink.men jag har gamla saker som inte ens är bra ex.ögonskuggor som försvinner när man cyklar haha ;) //Kram :) P.s älskar din blogg (y)

19:11 fredag 15:e okt 2010
Postat av: care69

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är gärna med och tävlar om smink i härlig färgskala. jag vill bli fin så jag passar på en gala. Har länkat: http://care69.blogspot.com/2010/10/16-okt-vinn-makeup-fran-oriflame.html

20:22 fredag 15:e okt 2010
http://care69.blogspot.com
Postat av: Emilia

Om: Vinn makeup från Oriflame


jag skulle vilja vinna dessa produkter för att min bästa kompis snart fyller år och då jag inte har några pengar så skulle det vara toppen om jag vann så att jag kan ge henne något exklusivt som smink från Oriflame, och då hon även önskar sig smink så skulle detta bli toppen. ha det bra :D

20:49 fredag 15:e okt 2010
http://emiliars.devote.se
Postat av: Petra

Om: Vinn makeup från Oriflame


Klimakteriet dröjer länge för dig, för mig är det här - och en pina! Jag behöver pigga upp både mig och de närmaste mina. Känner mig alltid trött, svettig och sliten. Oriflame kan pigga upp - rena kicken från sminkeliten!

22:37 fredag 15:e okt 2010
http://petrabloggen.blogspot.com
Postat av: Olivia

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag vill vinna för att jag verkligen inte har en endaste bra sminkprodukt i min neccessär. Det sminket jag har kommer tyvärr från HM och tidningar, så det här är något som skulle pigga upp mig och min neccesär lite! Hoppas på det bästa, Kram!

22:51 fredag 15:e okt 2010
http://lipstick.webblogg.se/
Postat av: Jonna

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag skulle vilja vinna för jag har hört så mycket bra om oriflame fast ändå inte har testat och framför allt skulle jag behöva nytt smink för har börjat på en ny skola och vill vara fin :)så de här skulle passa perfekt nu till hösten / vintern :D

00:23 lördag 16:e okt 2010
Postat av: moa

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är gärna med i denna fina tävling! Nu när det börjar bli höst, mörkt kallt och deppigt, så vill jag ha lite förändring! En positiv förändring! Jag tror den här vinsten skulle kunna hjälpa mig se ljust genom denna mörka årstid. :)

00:39 lördag 16:e okt 2010
http://moathemoses.blogg.se
Postat av: Sandra

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag är 21 år och blivande trebarnsmamma. Jag har aldrig haft råd att lägga pengar på smink trots mitt enorma intresse. Därför vill jag vinna.

00:42 lördag 16:e okt 2010
http://motherhood.blogg.se
Postat av: klara

Om: Vinn makeup från Oriflame


Sminket verkar väldigt bra, så man skulle ju inte precis tacka nej till det! Men egentligen så har jag inte någon speciell anledning till varför just jag skulle få sminkprodukterna, mer än att jag skulle bli jätteglad och att det kanske skulle behöva fyllas på i min nessisär som är typ helt slut på smink, för man vill ju ha bra smink och det kostar ju lite mer, och då räcker typ inte pengarna.. Men du får ha det så bra, kraam! (:

00:42 lördag 16:e okt 2010
http://tavi.blogg.se
Postat av: Annica

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag har aldrig tid att gå ner på stan och handla nytt smink.. :/ jobbar alltid över och måste springa hem och hämta dottern och sen umgås med henne. på helgerna försöker jag ta det lugnt så jag orkar jobba under veckorna.. håller tummarna.

09:49 lördag 16:e okt 2010
http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Felicia

Om: Vinn makeup från Oriflame


Jag älskar smink och exprimentera, men har precis börjar plugga och har inte mycket över. Det blir mest budgetsmink. Oriflame har jag bara testat kroppsvård av mamma men aldrig smink och färgerna ser helt underbara ut för mig! jag har torra läppar o aldrig gillat läppstift men detta med tre steg i kanske får mig att börja använda det också! sen är mina ögonbryn kaos o jag tycker penna blir fel på mej, tre färger är bra o blanda. det verkar vara magiska tre som är grejen med Oriflame!

11:07 lördag 16:e okt 2010
Postat av: getpalmd

Om: Vinn makeup från Oriflame


Brow kitet låter intressant, aldrig testat något sådant, brukar köra med mörkbrun ögonskugga på brynen bara.. men det där låter ännu bättre!

12:35 lördag 16:e okt 2010
http://www.getpalmd.com
Postat av: Terese Rhodin

Om: Vinn makeup från Oriflame


Blev mamma för 2:a gången för 3 månader sedan och har äntligen "hittat tillbax" till mitt utseende, dock är sminkväskan fylld av gammalt klet som inte inspirerar mig något vidare... Trevlig helg.

14:19 lördag 16:e okt 2010
Postat av: Sara

Om: Vinn makeup från Oriflame


Har ganska liten erfarenhet av make up-produkter. Har använt mig av ett och samma märke under lång tid och nu känner jag att både jag och sminkväskan behöver förnya oss. Vore kul att lära känna ett nytt märke!

15:40 lördag 16:e okt 2010
Postat av: Olelsi/Nettan

Om: Vinn makeup från Oriflame


"Jag vill vara med" Min motivering, jag saknar deras produkter nu när jag slutat som säljare (var några år sen ja sluta). Vill gärna ha något mer, har en rosa liten burk i från Oriflame. Hoppas på tur!! Kram Olelsi /Nettan i Hälsingland. hockeytossan@hotmail.com

19:20 lördag 16:e okt 2010
http://olelsi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250