Vinn hudvård från LdB FACE

LdB har lanserat en ny hudvårdsserie för ansiktet, LdB FACE som är fukt- och energigivande. Krämerna innehåller naturliga oljor och LdB Energy Complex. Nu har du chans att vinna Nourishing Day creme och Age Resisting Eye cream här på delinda.se. Nourishing Day creme med  vårdande och lugnande Aloe Vera gör denna dagkräm speciellt lämplig för känslig hy. Innehåller antioxidanterna E- och C-vitamin. Ögonkrämen Age Resisting Eye cream passar alla hudtyper. Uppiggande, svalkande och lätt kräm för den känsliga huden runt ögonen. Den stramar upp och reducerar svullnader och mörka ringar runt ögonen. E-vitamin och B-vitamin förebygger för tidigt åldrande av huden. Varför ska just du vinna LdB FACE? Motivera tillsammans med e-mail senast den 13/3. Tävlingen är avslutad, grattis till Bella!

 

Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: N

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


jag vill vara med! har torr och tråkig hud som behöver vård. ögonkrämen låter bra

12:27 söndag 7:e mar 2010
Postat av: Rebecca

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag vill självklart vara med! :) Jag har torr hy och får finnar pga att min hy kompenserar, jag har testat massor med olika grejer men LdB har jag faktiskt inte testat än, så det skulle vara kul :)

12:41 söndag 7:e mar 2010
http://lajke.wordpress.com/
Postat av: Annika S

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag skulle väldigt gärna vilja vinna, har lite problem med huden runt ögonen, har mycket känslig hud, och har även börjat få fina linjer runt ögonen samtidigt som jag ofta har mörka ringar under ögonen. Inga concealers eller ögonkrämer har tidigare hjälpt mig, kanske kan denna vara lösningen på mina problem, hade blivit väldigt glad om jag fick chansen att prova. Ha en fin dag!

13:02 söndag 7:e mar 2010
http://www.improveme.se/annikas
Postat av: mamma mia

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


allergisk och känslig, klart jag vill prova nåt nytt.. ldb är ju klart ett bra märke

14:23 söndag 7:e mar 2010
Postat av: krånglig&konstig

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag är gärna med! :) Jag vill vinna för att jag får finnar ganska lätt.. Vet inte hur jag ska få bort dom! :( Och när jag ler eller nåt så kommer det feta runda ringar runt ögonen.. Det är ganska irriterande.. Har länkat här http://krangligochkonstig.blogg.se/2010/march/tavling-hos-maria.html Hoppas på tur , ha en fin dag oxå! ;D Kramis

14:37 söndag 7:e mar 2010
http://www.krangligochkonstig.blogg.se
Postat av: Therese Nordin

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag vill vara med och tävla. Jag borde vinna för jag har mycket kännslig hud och är på jackt efter en ny dagkräm som jag kan använda. Jag blir nästan alltid väldigt rödflammig när jag smörjer in ansiktet efter tvätt och har väldigt torr hy.

14:40 söndag 7:e mar 2010
http://tjn.blogg.se
Postat av: Sandra

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! Jag vill vinna för att jag har vissa ögonproblem som gör ögonen rinniga och trötta, och jag får ofta mörka ringar under ögonen. Därför tror jag att ögonkrämen skulle funka perfekt för mig, även den andra krämen då jag vet att aloe vera är superbra. Jag hoppar jag vinner!

18:17 söndag 7:e mar 2010
http://hejhumor.blogg.se/
Postat av: moaaa

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag är gärna med! Jag har psoriasis, och har därför väldigt torr hud, särskilt kring ansiktet. Så, den där krämen skulle nog kunna hjälpa både mig och mitt självförtroende lite. :)

21:49 söndag 7:e mar 2010
http://moathemoses.blogg.se
Postat av: Olelsi/Nettan

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag är gärna med och detta e nog precis vad jag behöver med vaken nätter då min lilla tös ska ammas,bytas blöjor och pratas med. Fyra barns mamma som verkligen känner mig trött, ögonen skulle bli mycket piggare... Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland. hockeytossan@hotmail.com

22:47 söndag 7:e mar 2010
http://olelsi.blogg.se
Postat av: Susanne

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Har använt en kräm i flera år och nu helt plötsligt blivit allergisk mot den, så jag hoppas få testa något nytt som verkligen är bra!! Mitt ansikte behöver det, och just att det är svalkande låter toppen! Hoppas på tur!

09:15 måndag 8:e mar 2010
Postat av: Jennylee

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Min motivering till att jag vill vinna detta pris är för att jag har en känslig hy och har lite smått mörka ringar runt ögonen. Så jag får hoppas på det bästa :)

11:01 måndag 8:e mar 2010
http://jennyspenny.blogg.se
Postat av: Johanna

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag vill vinna! Låter som produkterna skulle passa mig (har känslig hy och väldigt mörka ringar runt ögonen, har också börjat se trött ut...). Håller precis på att prova olika kräm, men har inte hittat någon bra än. Så skulle gärna prova LdB!

11:44 måndag 8:e mar 2010
Postat av: Annas tävlingsblogg

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag har tipsat här http://molnboanna.blogg.se/2010/march/ldb.html

19:19 tisdag 9:e mar 2010
http://molnboanna.blogg.se
Postat av: Jenny Almerby

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Vill gärna vinna LdB produkterna. Har så torr hy och vill testa något som hjälper.

19:25 tisdag 9:e mar 2010
Postat av: Johanna

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! Jag vill vinna för min hy är alltid torr jag får ibland som sår i ansiktet speciellt på kinderna och i pannan för att jag är så torr. Ingen kräm jag hitills har testat funkar. Min hy är också väldigt känslig så vissa krämer gör så att det svider i ansiktet så denna produkt verkar bra och super att den var lämplig för de person som har känslig hy, har för övrigt ldb kroppslotion och den funkar prima för mig på kroppen! Så det är ju värt att prova:)

19:31 tisdag 9:e mar 2010
http://johannaostmaan.blogg.se
Postat av: Gabbies

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag skulle vilja testa detta eftersom mitt ansikte aldrig har blivit så påverkad av vädret som det blivit denna vinter. Jag är jättetorr och huden stramar och kliar. Därför skulle jag vilja testa en kräm som kanske kan hjälpa mig!

19:58 tisdag 9:e mar 2010
http://gabbies.myshowroom.se
Postat av: Nilla

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! Skulle hemskt gärna vilja vinna. Har väldigt känslig hy och ibland påsar under ögonen. Det finns inte mycket som fungerar för mig, men har hört att detta ska vara riktigt bra. Har dock slut på pengar för tillfället... Min mail är nillisnu@hotmail.com Kram!

20:18 tisdag 9:e mar 2010
http://samething.blogg.se
Postat av: Bella

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Min hy behöver hjälp och jag skulle bli lite gladare och snyggare.

20:46 tisdag 9:e mar 2010
Postat av: Annica

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag vill gärna vinna det här för den senaste tiden har jag varit så trött att man ser det på mig eftersom jag har mörka ringar runt ögonen och jag får hela tiden sminka över detta men ibland har jag inte lust att sminka mig utan bara vara naturlig. Därför vill jag prova det där! ;D

20:58 tisdag 9:e mar 2010
http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Jeanette

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Min hud är galet torr så den behöver akut återfuktas! Ge mig lyster!

21:45 tisdag 9:e mar 2010
http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Birgitta

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Torr och fnasig hud är aldrig fint, nu behövs en superkur på tur! Kram

22:38 tisdag 9:e mar 2010
Postat av: emma

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


e-mail idajosefin@hotmail.com jag skulle gärna velat vinna pga att denna är bra för min hy eftersomm att jag har så himla känslig hy7 så skulle detta vara perfekt för mig och har ofta mörka ringar runt ögonen bra sätt att inte behöva gå runt ich se jättetrött ut när man t.ex. går i skolan eller stan , och ibland efter en lång dag i skolan försvinner sminket man sminkat över med eller iaf pudret och då kommer de dära hemska mörka ringarna fram inte fint må jag säga. Skulle också varit bra för min torra torra hud.

22:44 tisdag 9:e mar 2010
http://emmamattila.blogg.se
Postat av: Johanna Ö

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag är en riktig torrboll! Har torr hud över hela kroppen och det "snöar" då jag kliar mig...kan inte använda svarta kläder p.g.a. detta :/ Mitt ansikte är inte heller skonat från torrheten, men har märkt att aloe vera fungerar bra! Skulle vara en riktigt passande vinst!

23:16 tisdag 9:e mar 2010
Postat av: Druttis

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! Det är enkelt varför jag vill vara med. Jag har verkligen torr och känslig hy och dessutom sover jag illa. Behöver därför även den där ögoncremen som tar bort lite mörka ringar och puffighet. Håller tummarna! Ha det bra. =)

01:13 onsdag 10:e mar 2010
Postat av: Smycken

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag vill vinna. Nya "LYX" produkter uppskattas alltid!

08:58 onsdag 10:e mar 2010
http://www.erturesmycken.blogg.se
Postat av: Fröken Eko

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hejsan! Jag är gärna med och tävlar om ansiktskräm. Jag har varit förkyld sedan slutet på februari och min näsa börjar vara ordentligt söndersnuten, bara det gör att man verkligen törstar efter bra, fuktgivande hudvård! Men också annars så skulle det passa bra med lite bättre hudvård, jag börjar såsmåningom närma mig 30 och min hy skulle säkert må bra av lite extra omsorg. Jag länkar till din tävling på min blogg, hoppas det är okej! (mailen fyllde jag i i rutan ovan) Häls. F

14:19 onsdag 10:e mar 2010
http://frokeneko.blogspot.com
Postat av: Tessan

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej, Jag är gärna med och tävlar. Vore jättebra att vinna detta till min torra trötta hy. Rynkor börjar också dyka opp och mot det vill jag sätta stopp.

15:45 onsdag 10:e mar 2010
Postat av: Nelly

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Min hy är iiiinte rolig just nu! Skulle sitta perfekt med produkter som friskar upp lite :) kram!

16:19 onsdag 10:e mar 2010
http://www.nellym.blogg.se
Postat av: Emma

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hejsan jag skulle gärna vilja vara med och tävla. Har väldigt torr hud på vissa ställen och skulle värkligen behöva en produkt som fungerar. :)

17:11 onsdag 10:e mar 2010
http://gummiiboolleen.blogg.se
Postat av: marty

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


jag går sista terminen på min utbildning och det är väldigt mycket som ska bli färdigt nu.. så skulle försöka få min minskade sömn att försvinna, från ansiktet alltså.:)

22:12 onsdag 10:e mar 2010
Postat av: The Cat

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! Jag tycker jag borde vinna Ldb´s ansiktskrämer just för att jag dagligen använder det. Sen har jag egentligen aldrig riktigt upptäckt Ldb då jag hade fördomen att de inte var ett "seriöst" varumärke vilket jag har rättat mig själv om! Sen att jag fyller år den 13 skulle bara göra det roligt med vinst, även om det inte är motivation för vinst.

23:38 onsdag 10:e mar 2010
http://stunda.blogspot.com
Postat av: Freja

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! Här uppe i norrland håller vintern i sig och huden blir väldigt torr. Skulle vara riktigt kul om man fick testa dessa!

11:38 torsdag 11:a mar 2010
Postat av: Cilla

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag skulle vilja vinna därför att jag så gärna skulle vilja lugna min känsliga hy och trolla bort de mörka ringarna under ögonen innan min bröllopsdag som ligger bara ett par månader in i framtiden..

21:29 fredag 12:e mar 2010
Postat av: Bella

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag har alltid haft problem hud och testat lite olika men aldrig blivit nöjd. jag är student o har inte råd att köpa så mycket så nu hoppas jag på att vinna!

23:33 fredag 12:e mar 2010
Postat av: evamar

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag har varit däckad av en ilsken förkylning och när jag ser mig i spegeln ser jag både blek, trött och sliten ut. All hjälp behövs!!! PS. Jag har länkat såklart fast det blev senare än jag hade tänkt mig: http://evamar.blogg.se/2010/march/hudvard-13-mars.html

11:28 lördag 13:e mar 2010
http://evamar.blogg.se
Postat av: Natalie

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej. Jag använder alltid Ldb fast den gula tuben med brunton i och det är den enda krämen jag kan ha. Så det skulle vilja testa fler produkter oc "utöka" min krämhylla. Så nu håller jag tummarna och hoppas att jag vinner!!

12:01 lördag 13:e mar 2010
Postat av: Karin Enberg

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej jag vill gärna vara med i din tävling. Jag har kommit till den åldern då jag behöver ha hjälp med att strama upp lite runt ögonen.Hoppas nu på vinst som kan hjälpa mig med detta.

13:25 lördag 13:e mar 2010
Postat av: Ann-Christine

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Nu har jag torr och tråkig hy och mörkar ringar under ögonen, usch och fy! Dessutom börjar jag bli gammal ju så lite hjälp av LdB behövs absolut nu! Håller tummarna =) acwikberg(at)live.se

15:31 lördag 13:e mar 2010
Postat av: Selma

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Hej! :) Åh,villken underbar tävling! Jag vill gärna vara med! Huden gör verkligen otroligt mycket för ens utseende. Vi alla strävar hela tiden efter att få den där vackra perfekta huden. Och vägen dit är inte lätt, tyvärr. Om jag skulle bli vinnaren av detta underbara pris hoppas jag att det skulle föra mig ett steg närmare huden jag alltid drömt om. Håller tummarna nu! :)

19:05 lördag 13:e mar 2010
Postat av: AnnaC

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag vill gärna vara med för jag är en riktig torris! Och som trött, men otroligt lycklig, småbarnsmamma så är jag ju bra mörk under ögonen så jag skulle gärna pröva LdB:s nya krämer. Hoppas på tur... acwse(at)hotmail.com

19:51 lördag 13:e mar 2010
Postat av: Erica

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Å, detta var verkligen ngt för mig!!! En blek och trött 3-barns mamma. Har inte hittat ngn kräm som passar just mig. Antingen är de för feta eller så hjälper de inte alls. Eller så får jag kvisslor... Kan detta vara krämen för mig??

20:11 lördag 13:e mar 2010
Postat av: Monica

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Skrattrynkorna får gärna sitta där de är. De ger mitt ansikte karaktär. Men torrhetsrynkor och mörka ringar vill jag inte se. Därför önskar jag mig LdB.

20:36 lördag 13:e mar 2010
Postat av: Sanna

Om: Vinn hudvård från LdB FACE


Jag borde vinna detta kit utav två enkla anledningar. 1. När jag slutade äta mina p-piller flippade min hy ut totalt. Den är känsligare än någonsin! torr, "frasig" och blemmig. Riktigt sorgsen över detta då jag aldrig haft problem med hyn förut. 2. Jag har väldigt tunn hud kring ögonen vilket gör att de lätt blir ringar kring dem om jag är trött. Skulle gärna prova på denna kräm och se om det kan förbättras. Kram

08:51 söndag 14:e mar 2010
http://sannanaeaes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250