iPhone apps favoriter

Inte utan min iPhone: redan efter dag ett var jag som besatt och laddade ner applikationer som underlättar i vardagen. Vem klarar sig utan applikationen Res i Sthlm i vintertrafiken när SL inte informerar oss resenärer? Eller iTranslate när man sitter på en restaurang i Ungern och glömde reseparlören på hotellet? Jag uppdaterar TweetDeck, läser nyheter, lyssnar på spansk radio i morgontrafiken och håller koll på omvärlden i en enda liten pryl. TweetDeck är nog den applikation jag använder mest, lätt att snabbt få information från Twitterflödet. Jag följer internationella nyhetskanaler och organisationer som ger en crash course vad som händer i världen. De spanskspråkiga kanalernas flöde kring jordbävningen i Chile var otroligt. Tweetdeck är ju synkad till Facebook och gör det lätt att uppdatera all status i ett enda klick.  Ebuddy är perfekt för MSN och Yahoo chat och gmail för email. PåStan och iSTHLM är det ultimata under shoppingturen eller när man vill hitta en nice restaurang. Min iPhone 3Gs är den bästa mobilen jag haft och som trogen kund hos 3 var det bara att förlänga mitt abonnemang. Näst ut är supermobilen iPhone 4G som väntas till sommaren. Vad säger du om iPhone?

 

Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: R

Om: iPhone apps favoriter


den är grym!

23:26 onsdag 3:e mar 2010
Postat av: tindra

Om: iPhone apps favoriter


nice, nice!

23:36 onsdag 3:e mar 2010
http://tindra83.webblogg.se
Postat av: LaLizita

Om: iPhone apps favoriter


Sv: Ja tack, det har ordnat upp sig nu.. Skolan erkände att det hade brustit i planeringen.. OSCARSGALAN är ett måste! Det spelar ingen roll vad som händer dagen efter.. Uppe mitt i natten är liksom tradition :D Är det några speciella twittrare man ska följa som du vet?? Undra hur mycket bättre iPhone 4G är.. Jag hoppas ju på bättre kamera, gärna med blixt. Då hade den varit perfekt!! Men som sagt. Bästa mobilen ever!! Längtar tills då jag har råd med en MAC! :D

23:48 onsdag 3:e mar 2010
http://lalizita.blogg.se
Postat av: Anonym

Om: iPhone apps favoriter


Jag gillar och hissar!

07:22 torsdag 4:e mar 2010
Postat av: Anonym

Om: iPhone apps favoriter


Det rullar på jobb dagar, träning kvällar.. fast nu är det ju snart helg:D hehe... vad ska du göra? kram

10:44 torsdag 4:e mar 2010
http://karinolofsson.se
Postat av: Jabbex

Om: iPhone apps favoriter


Jag har haft en iphone ett tag nu och jag måste säga att det inte direkt bara är en telefon för mig. Iphonen är mycket mer... tror inte jag skulle kalara av en dag utan den=)

11:28 torsdag 4:e mar 2010
http://www.iphonepyssel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250