Färgvernissage med SYOSS

Bloggen har blivit lite lidande sista veckan men här kommer bilder från färgvernissaget med SYOSS förra veckan. På Galleri Art Concept bjöds det på bubbel, macarons med julens smaker och information om SYOSS hårfärg som kommer till butik i januari. SYOSS Color har färgintensiva pigment, täcker grått hår och finns i 18 olika nyanser. På plats fanns modeller som testat färgerna och jag blev nyfiken på Golden Honey. Priset kommer ligga på 79 kr.

 

Bubbeldags

Svart och mörkbrun är några favoriter

Macarons i smakerna glögg, saffran och pepparkaka

Färgmodeller på plats

  mode

Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: Anonym

Om: Färgvernissage med SYOSS


mums med macarons!

18:03 måndag 6:e dec 2010
Postat av: tindra

Om: Färgvernissage med SYOSS


kul med hårinspiration :)

18:25 måndag 6:e dec 2010
http://tindra83.webblogg.se
Postat av: lena

Om: Färgvernissage med SYOSS


va mycket nya hårfärger det kommer!

23:20 måndag 6:e dec 2010
Postat av: sophie

Om: Färgvernissage med SYOSS


Syoss har en mörk model, jävligt bra steg måste jag säga. Har en afrikansk kompis som oftast brukar säga, de där färgen och produkten kommer inte sitta bra på mitt hår, det är bara vita tjejer som gör reklam för det och vi har inte samma hårkvalitet. Och jag kan tänka mig att det är rätt så många som tänker så. Bra jobbat syoss nu har ni bevisat att er produkt funkar på alla.

20:59 fredag 10:e dec 2010
http://sophiesfashion.blogg.se/
Postat av: emilia

Om: Färgvernissage med SYOSS


Är det hennes riktiga hår? Svarta tjejer har alltid weave eller kort kort hår, och inte så pass mjukt. Vart kommer hon ifrån är hon hel svart ?

20:33 lördag 11:a dec 2010
http://amelia.se/mode-skonhet/
Postat av: Winta

Om: Färgvernissage med SYOSS


Asså emilia seriöst svarta tjejer har alltid weave eller kort kort hår????!!!! va e det för uttalande.. Jag måste bara fråga du har ej umgåtts med svarta människor va?? för jag jag tror att du säger så för att du har hört det på TV... Tror du seriöst att det bara e vita som är blessed with long and soft hair????! och om man nu råkar ha det så måste man vara mulat?? Check your facts innan du pratar.. Det är INTE alla mörka tjejer som har kort kort hår... och alla har inte weave.. Det där är hennes hår 100% natural.. inga förlängningar ingenting!! det är en vän till mig.. hon ÄR 100%black somalia.. Jag är oxå black Eretrena och jag har kanske inte lika långt hår nu men jag har haft ett snäpp kortare hår än hennes... Asså vet du ens att många av de som har weave har det inte för att de inte har kort hår utan för att de inte orkar ta hand om deras egna hår eller för att de vill ha tjockare hår just like you white ppl... Jag blir så fucking trött och förbannad på ignorant ppl... men de säger ju att ignorance is bliss!!

00:01 söndag 12:e dec 2010
http://byw-judith.blogspot.com
Postat av: imenella

Om: Färgvernissage med SYOSS


Go warsan work the world with african beauty, o emilia tror du har tittat för mkt på tyra show o du e pinsam stackan göm dig nånstans

10:22 söndag 12:e dec 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250