Vinn lyxiga Czarinna lipgloss

Dags för ännu en makeuptävling här på dolce delinda. Du har chans att vinna lyxiga puderrosa Czarinna Lipgloss  från Make Up Store´s höstkollektion i form av ett fabergeägg, inspirerad av rysk tsarglamour. Finns i begränsat antal i butik och priset ligger på 495kr. Varför ska just du vinna Czarinna Lipgloss? Lämna din motiverande kommentar med email senast den 9/10.

 Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag är med och tävlar, har alltid gillat Fabergéägg och det här är nog det närmsta jag kan komma ett sånt :-) Hoppas på tur Har länkat här http://molnboanna.blogg.se/2009/october/vinn-lipgloss.html

18:38 lördag 3:e okt 2009
http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Jeanette

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag är gärna med och tävlar.

18:49 lördag 3:e okt 2009
http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Gabbies

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Detta är ett lyxig lipgloss, om jag det vann skulle jag skina som ett tomtebloss. Har aldrig råd med lyx och flärd, nej du min ekonomi är väldigt tärd. Jag vill detta ägg vinna så jag blir en riktigt vacker kvinna. Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/october/lyxigt-lipgloss.html Hoppas på tur! Ha en bra kväll!

Postat av: Anne

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag är intresserad av historia och jobbar på ett musé. Tycker detta lipgloss är en rolig kombination av någonting med gamla anor och någonting modernt.

19:30 lördag 3:e okt 2009
Postat av: LiiCee

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag vill vinna för att jag kunde behöva lipgloss när jag ska piffa upp mej. Mitt nuvarande tar slut närsomhelst och jag vet inte när jag får pengar till ett nytt då jag inte går i skola eller har jobb. Och jag deltar i massa tävlingar hela tiden utan att vinna nånting, tycker verkligen det är på tiden! : p mvh L .

19:37 lördag 3:e okt 2009
http://liicee.blogg.se
Postat av: alexandra

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


shittttttt va cool å snygg! jag ÄLSkAR verkligen läppglans å läppbalsam typ samlar ;) det skulle va så grymt om jag vann denna lyxigaa lipglosset!

20:10 lördag 3:e okt 2009
Postat av: Dessan

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag vill jättegärna vinna detta ligloss, använder mig av olika läppglanser varje dag! Roligt med något nytt helt enkelt! kramar

20:14 lördag 3:e okt 2009
http://thegreatpassion.blogg.se
Postat av: adi

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


jag skulle bli jätteglad över att få vinna ett så fint läppglans , har aldrig vunnit något någonsin och det skulle vara så kul o vinna något så fint :)

20:32 lördag 3:e okt 2009
Postat av: Kat

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag fyller år 17Oktober så det här vore bästa presenten ju!Sen så är jag 25% ryss :)

21:04 lördag 3:e okt 2009
Postat av: Sandra

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Hej! Jag vill gärna vara med och tävla om detta läppglans. Förutom att jag är besatt av att ständigt lägga läppglans/läppbalsam på mina läppar så är ju det här läppglanset verkligen snyggt att titta på. Jag gillar en lite "gammaldags" känsla och det får jag av den här :)

21:13 lördag 3:e okt 2009
Postat av: sandra

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Vad roligt med en tävling! jag är med :) jag vill vinna för tänk att ha läppglans för 500spänn hemma???!.... länk: http://benjerryglass.blogg.se/?tmp=03221832 håller tummarna, ha det bra, kram sandra

22:20 lördag 3:e okt 2009
Postat av: mathilda

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


hej jag är så himla gärna med jag har länge villat ha en lipgloss som verkligen håler mer en 1 min och det vet jag att den här gör jag har några som gör att min läppar blir torra och det är verkligen inte menigen med att använda läppglans jag behöver ett som funkar och ett som gör att min läppar skiner och fuktar min läppar skulle verkligen bli glad om jag vann att få vinna nåt så lyxigt och fint skulle göra mig så himla glad..

23:35 lördag 3:e okt 2009
http://myfashionstory.blogg.se
Postat av: Fröken Enhörning

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag behöver vardagslyx! jag har precis bytt ut glassiga Paris mot blåsiga Malmö. Lever nu bara på studie bidrag och min shopping bugdet är i botten! Vad jag saknar är den tjejiga accesoaren som just detta lipgloss skulle vara för mig.

23:37 lördag 3:e okt 2009
http://pattypoopi.blogg.se
Postat av: Emma

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Make me complete! Detta är precis vad jag saknar i min sminkväska. Något som är spännande och mystiskt. Tack för en jätte fin blogg!

00:05 söndag 4:e okt 2009
Postat av: Susanna

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Hej! jättebra idea! is this also for foreigners or just swedish? well anyway you got great blog i have liked it since long time ago i suddenly found it from google! i got a lot of inspiration and love collection images and colours and ofcourse travel photos. Greetings from Finland :)

01:18 söndag 4:e okt 2009
http://www.coloredelmare.blogspot.com
Postat av: elin

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


men gud, hur coolt äre inte och ha en sån där stå på sitt rum? och så äre ett lyxigt puderrosa Czarinna Lipgloss från Make Up Store´s höstkollektion! Jag skulle gärna vilja ha sånt på mina läppar! mail:ebacckstrom@hotmail.com

09:42 söndag 4:e okt 2009
http://ssockertopp.devote.se
Postat av: TESS

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag skulle vilja vinna för att den var så himla snygg, ingen annan har ju en sån :P

10:36 söndag 4:e okt 2009
http://theresewahlsten.blogg.se
Postat av: Lillan

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


jag vill vinna för jag vill ha lite glamour i vardagen !

10:38 söndag 4:e okt 2009
Postat av: Millah

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Åh vilken underbar tävling. Jag är absolut med eftersom jag verkligen skulle vilja testa denna produkt och ha det på mina läppar. Det vore en stor ära och jag hoppas verkligen jag har turen på min sida Kram

11:47 söndag 4:e okt 2009
http://millahoman.blogg.se
Postat av: Amanda

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Underbar tävling! Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet i vanliga fall men det var just vad det var när jag först såg detta underbara ägg i en annan blogg. Den tävlingen vann jag inte. Hoppas, hoppas på tur denna gången istället! ? Har också länkat: http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/october/tavling-lipgloss.html

12:24 söndag 4:e okt 2009
http://creyla.blogg.se
Postat av: Jessica

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Åh så fint läppglans! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att läppglanset var så kreativt, roligt och lyxigt på samma gång! Skulle så hemskt gärna vilja ha ett sådant fabergeägg hemma! Vore så roligt att få använda detta läppglanset på sina läppar och få unna sig något så lyxigt som man annars inte har råd med! Skulle bli så glad om jag vann! =) Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/october/vinn-ett-czarinna-lipgloss-fran-make-up-store.html#comment Ha det så bra! /Jessica

13:06 söndag 4:e okt 2009
http://jessiestavlingsblogg.blogg.se
Postat av: Rebecca

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Ägget är ju så underbart vackert! Jag skulle så gärna vilja ha ett sådant ägg och jag vet att sambon aldrig skulle låta mig köpa något så dyrt när det gäller ett lippgloss så därför försöker jag tävla ihopp om att vinna ett fabergeägg istället. Det skulle bli så fint stående på sminkhyllan med. ;) Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/october/910-lippgloss.html Håller mina tummar! :)

13:26 söndag 4:e okt 2009
http://geshiia.blogg.se
Postat av: evamar - tävlingsblogg

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag har jobbat på och fixat och grejat i mitt badrum som var slitet och trist. Det här glosset skulle kunna bli en av de roliga detaljer som ska göra badrummet till en lyxig oas hemma. När glosset tar slut är ju ägget lyxigt härligt och pryder väl sin plats. PS. Och jag länkar såklart: http://evamar.blogg.se/2009/october/lipgloss-9-oktober.html

15:16 söndag 4:e okt 2009
http://evamar.blogg.se/
Postat av: Jennie

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Hej! :) Jag har länge velat prova på MUS Smink men varje gång jag har gått in i en av deras butiker har jag kommit ut tomhänt.. Anledningen är att jag vill köpa nåt riktigt specifikt och unikt som gör att jag verkligen fastnar för deras märke! Och jag tror att du har räddningen! Bara designen gör den ju så otroligt unik! Jag deltar självklart i din underbara tävling! och hoppas detta är min början på mus-samling! :)

15:49 söndag 4:e okt 2009
http://uniqueangel.blogg.se
Postat av: ami*

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


hej min e-mail ami.blogg@live.se å jag vill verkligen vinna för 1.jag älskar smink. 2.jag tycker att jag borde få vinna, jag vinner alldrig;( 3.jag skulle verkligen bli GLAD då! jag vinner nog inte, men kan ändå försöka ;P tack för tävlingen! /ami

16:20 söndag 4:e okt 2009
http://amisann.blogspot.com/
Postat av: Malin

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


HejHej Jag vill jätte gärna vara med och tävla om den, den är ju jätte vacker. Här har jag länkat från min blogg: http://jvm.blogg.se/2009/october/tavlar-7.html Nu får vi hålla tummarna.

16:30 söndag 4:e okt 2009
http://jvm.blogg.se
Postat av: Jeanette Lexonius

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


jag skulle vilja vinna detta lipgloss pga att jag har så nariga läppar på vintern och det kanske kan hjälpa mig att få finnare och bättre läppar har ont och det kliar pga kylan så nu kan du hjälpa mig med att just jag kanske skulle ta hem denna vinst med vänliga hälsningar Jeanette:)

17:30 söndag 4:e okt 2009
Postat av: Nelly

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag är med och tävlar! :) Jag skulle vilja vinna därför att läppglanset är ett av höstens måsten tillsammans med allt stickat :) kram!

17:37 söndag 4:e okt 2009
http://nellym.blogg.se
Postat av: marty

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


hejsan! jag vill gärna vinna detta ägg, som säkert inte klabbar i väskans inlägg. /marty

21:03 söndag 4:e okt 2009
Postat av: Cecilia

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Det eleganta glosset skulle passa perfekt till min sovrumsinredning! Det hade känts enormt lyxigt att ha det ståendes på sminkbyrån och ta på det varje morgon innan det är dags att möta dagen med ett leende!

21:10 söndag 4:e okt 2009
Postat av: Annaluna

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag vill vinna för att jag skulle smälla av om jag gjorde det, och för att jag är din trogna bloggläsare alltid och har gjort reklam för dig på min blogg minst två gånger:) och för att jag ÄLSKAR lipgloss men bara har råd med billiga, och för att mina läppar går sönder av torka och kyla på vintern om de inte får ordentlig vård. Sist men inte minst för att jag skulle bli grymt glad, när jag vaknat upp från avsmällandet! :0

21:36 söndag 4:e okt 2009
http://annaluna80.blogspot.com
Postat av: Kristin

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Oh jag vill vara med att tävla, skulle vilja vinna för jag tycker jag förtjänar lite vardagslyx då jag lägger alla mina pengar på min lilla dotter, inte lätt att få lyxa till sig när man lever på liten föräldrapenning och jag vill ju vara en fräsh mamma ;) Har länkat: http://mouziee.blogg.se/tavlingar/2009/october/vinn-lipgloss-avslutas-910.html

21:51 söndag 4:e okt 2009
http://mouziee.blogg.se
Postat av: ina

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


jag vill gärna vinna ett lyxigt lipgloss=) jag älskar lipgloss och använder det så gott som varje dag och det skulle vara kul att vinna och få känna sig lyxig varje dag=) har länkat http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12267857

01:23 måndag 5:e okt 2009
http://www.metrobloggen.se/inatavlar
Postat av: Josephine

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar läppglans, och för att det här ägget skulle passa så bra på mitt ryskinspirerade sminkbord.

07:53 måndag 5:e okt 2009
Postat av: Linda

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


vill gärna vara med och tävla och håller alla mina tummar och tår och hopppas att jag har turen på min sida för jag älskar lipgloss med med tre barn så finns det inte pengar över till så mycket lyx till sig själv. Har länkat i min blogg http://familjengranberg.blogg.se Hoppas på en massa tur:) Linda

10:25 måndag 5:e okt 2009
http://familjengranberg.blogg.se
Postat av: MiaHB

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Vill glädje min syster med ett ägg, fyllt med lyxigt läppglansgegg, som pryder sin plats med rysk flärd, det tycker jag min syster är värd!

11:01 måndag 5:e okt 2009
Postat av: Tova Winbäck

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Åh, denna lyxiga gåva skulle sitta så perfekt i mitt trista vardagsrusk. Är gravid i 7:e månaden och mår väl sådär just nu, glamourös och snygg är väl det sista man känner sig just nu... Så i väntan på bebisen skulle jag bli såå glad över en liten guldskrimrande, kvinnlig ego-boost till bara MIG :) kramar

12:10 måndag 5:e okt 2009
http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Madde

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Älskar make up stores smink. Behöver uppdatera sminket lite. Så i´m in !! Ha en bra dag !!

16:56 måndag 5:e okt 2009
Postat av: Kashaya

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Är gärna med och tävlar och skulle vilja vinna eftersom jag älskar läppglans och det där verkar så lyxigt och härligt. Dessutom är ju MUS produkter så himla bra.

17:58 måndag 5:e okt 2009
http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Lina

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag vill vinna denna tävling eftersom jag håller på att göra egna smyckeshållare. Däremot vågar jag inte göra egna makeuphållare, eftersom det är produkter som ska läggas mot min hud. Men denna fina puderdosa skulle passa perfekt bland mina smycken och annat smink! Länkat dig! : http://www.delinda.se/2009/okt/728/Vinn-lyxiga-Czarinna-lipg

18:52 måndag 5:e okt 2009
http://yesplease.webblogg.se/
Postat av: Marita

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


För att jag skulle passa att leva ett liv i lyx,detta skulle vara lite av försmak på det!!!!

19:31 måndag 5:e okt 2009
Postat av: Anki

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


en liten lyxig "detalj" att smycka mitt så nakna o grå sminkbord DET skulle verkligen vara HELT UNDERBART!!!!!

20:12 måndag 5:e okt 2009
Postat av: Yvonne

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Hej! Detta måste ju vara läppglansens Rolls Royce?! Vill så gärna vinna detta för det är det absolut snyggast förpackade glans jag sett. Ägget är helt underbart! Älskar allt som glittrar och detta är inget undantag.

22:41 måndag 5:e okt 2009
Postat av: Lala

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


skulle bli väldigt glad om jag vann. de senaste åren har mitt liv varit ganska kaotiskt och jag har drabbats av motgång efter motgång. ibland behöver man drabbas av positiva händelser också, även om dom är små så räknas dom ändå. hoppas jag vinner.

02:41 tisdag 6:e okt 2009
Postat av: erika

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


den lilla söta asken skulle pryda mitt badrumsskåp väldigt vackert

10:17 tisdag 6:e okt 2009
http://www.shopaholicans.blogg.se
Postat av: Fröken Eko

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Hejsan! Anmäler mig till tävlingen! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Czarinna läppglansen helt enkelt för att den är så otroligt snygg! Hade jag en sån hemma är det definitvit inte nåt som skulle stå undangömt i ett toalettskåp eller ligga i en sminkväska. Den skulle få hedersplatsen så att jag kunde se på den och beundra den varje dag! Läppglansen måste ju också vara otroligt bra, hur kunde den vara annat då den är förpackad i en sån fin ask? Första gången jag såg denna läppglans blev jag helt förälskad, men hur skulle jag någonsin ha råd att köpa den? Lipgloss för ~500 kr passar inte riktigt in i min budget. Så här har jag ju nu en unik chans att kunna få det jag så gärna vill ha! Håller tummarna och hoppas på tur! Har också lagt in en bildlänk, till tävlingen, i min blogg. Hoppas det är ok!? Häls. F

12:57 tisdag 6:e okt 2009
http://frokeneko.blogspot.com
Postat av: Lotta Fröjd

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Czarinna Lipgloss från Make Up Store förnyar sprider glädje hösttid med mörka skyar Behöver något uppmuntrande. Kram

19:51 tisdag 6:e okt 2009
http://deliquate.blogg.se
Postat av: Malin

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Jag startar ett nytt kapitel i mitt liv just nu och jag skulle behöva lite mer motivation, därför skulle jag vilja vinna detta lipgloss från Make up store's Czarinna kollektion.

22:44 tisdag 6:e okt 2009
http://maulun.blogg.se
Postat av: caro - sex, kärlek och allt däremellan!

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Det sker för mycket helvete på en och samma gång i mitt liv och jag vet varken in eller ut, kan låte futtigt - men den där lilla sötnosen skulle pigga upp! :) caro_hjarta_cherry@hotmail.com

11:25 onsdag 7:e okt 2009
http://car0.blogg.se
Postat av: Sofie

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Oj vilket läckert läppglans! Den har ju en otrolig färg och även jag skulle verkligen behöva lite färg nu när vintern smyger sig på. Jag skulle bli överlycklig att få ha den här finisen hemma. Ps. tycker att du är jättevacker och om de sånt du använder, är det sånt jag vill ha ;) MÅNGA kramar!

13:22 onsdag 7:e okt 2009
http://ingen blogg:(
Postat av: Amanda

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Åh vad fin förpackning! Jag skulle vilja ha ett snyggt läppglans i min favoritfärg och skulle känna mig så nöjd med förpackningen, tror att jag skulle älska det. Läppbalsam är också något som behövs till mina torra läppar under hösten/vintern :) Håller tummarna!

17:05 onsdag 7:e okt 2009
http://amanddaj.blogg.se
Postat av: Lina

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Det måste vara det vackraste läppglanset (burken jag har sett) och jag vill hemst gärna vara med och tävla om det. Ryssland har alltid fascinerat mig (jag menar det verkligen, jag klädde till och med ut mig till ryska inför en skolfotografering i våras...) och läppglanset skulle vara pricken över i:et inför ytterligare en fotografering kanske..?

20:28 onsdag 7:e okt 2009
http://champagnegatan.blogg.se
Postat av: Madde

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Åhh jag vill vara med det skulle vara den mest underbara julklappen som jag kunde ge till min svärmor som alltid finns och ställer upp i vått och torrt. Hon ÄLSKAR verkligen fina askar och sånt, så det finns inget som jag verkligen hellre skulle vilja unna henne med. Hon skulle bli sååå lycklig. Länkar från min blogg. http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12329551 Kramar Madde.

21:09 onsdag 7:e okt 2009
http://metrobloggen.se/vhdbrud
Postat av: getpalmd

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Så fint ägg att det känns synd att glanset skulle ta slut någon gång. Kanske man kan fylla på med något? Eller ha den som puderdosa? Bort kan man iallafall inte slänga det :-) Så jag ger gärna ett livslångt hem åt ägget ;-)

17:23 torsdag 8:e okt 2009
http://www.getpalmd.com
Postat av: Jenny

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


tycker den här var jäkligt cool och skulle mer än gärna vilja ha den helt enkelt :D

09:42 fredag 9:e okt 2009
http://zipzo.blogg.se
Postat av: elin leijon - Makeup & skönhet

Om: Vinn lyxiga Czarinna lipgloss


Hejsan :) Jag vill vinna för att jag ska utbilda mig till makeupartist och makeup är mitt största intresse och min blogg växter enormt snabbt inom makeup och skönhet.

23:08 fredag 9:e okt 2009
http://elinleijon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250