Boosta hårfärgen

Januari är för mig en boost-månad; både för insidan och utsidan. Inför varje nyår skriver jag en lista med mål och tankar för det nya året. Just nu känner jag mig allmänt glåmig och vintertrött, hud och hår behöver extra vård. Jag testar att boosta hårfärgen med John Frieda´s Luminous Color Glaze Sheer Blonde i nyansen Honey Caramel. Används efter shamponering och balsam, låt verka ca 3 minuter. Resultat uppnås efter regelbunden användning så jag återkommer med betyg. Hur boostar du?Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: zeina

Om: Boosta hårfärgen


Jag älskar din blogg har den i mina favoriter. Ville tacka dig så mycket för allt du skriver speciellt om lush produkterna du gillar,har använt dom efter när jag har läst om de produkter du använder,och dom har vekligen hjälpt mitt hy och hår. Ett stort tack,kram och puss till underbara,söta och gulliga dig.Väntar på ditt resultatet efter när du använt Luminous Color Glaze Sheer Blonde glöm inte att skriva det! Vill gärna att du skriver mer o mer artiklar,jag går in varje dag för att läsa i ditt blogg.

15:42 söndag 11:a jan 2009
Postat av: Elena

Om: Boosta hårfärgen


Jag har shampot för brunetter:-D

00:51 måndag 12:e jan 2009
Postat av: Anna Jansson

Om: Boosta hårfärgen


Jag kör en make over under januari! Så jäkla underbart skönt att ta tag i mig själv!

13:20 måndag 12:e jan 2009
http://annoula.blogg.se
Postat av: Marielle

Om: Boosta hårfärgen


Hej mitt namn är Marielle, jag kontaktar er för att vi är 5 tjejer som har precis startat ett UF. Vi gör egendesignade tryck på t-shirts för män i olika åldrar såklart kan tjejer också ha de här snygga teesen, de är i Svensk hip-hop stil vilket gör oss unika för det är inte många inriktar sig på just den stilen. Gå hjärna in på vår HEMSIDA; www.wannabees.se Mvh: Wannabees UF , Marielle, Sophie, Maria, Petra; Jenny.

13:50 fredag 16:e jan 2009

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250