Vårens trender från Make Up Store

Make Up Store lanserar två fantastiska looker till vår och sommar som får makeupjunkies att jubla. Just nu är det lilla julafton; kollektionerna har verkligen lyckats fånga känslan av årstiderna både i färg och form.

 

Våren inleds med Fruidelicious som är en färgglad look där det vackraste från naturens frukter blandats med det bästa från 80-tales era. Några av produkterna har berikats med smak och doft, precis som dåtidens luktisar av olika slag. Nagellacken med doft är min personliga favorit.

 

Förutom den färgsprakande kollektionen lanseras parfymen Fruidelicious; en blanding av tropiska frukter och den vita Tahitiblommans nektar. Parfymen öppnar med toppnoterna Cederträ och Vit mysk. Doften övergår sedan till Jasmin för att avrundas med mellannoter som Röda vinbär och Fresia. Fruktig, lätt och somrig.

 

Lagom till sommaren och den första solbrännan kan vi njuta av Bronzed där huden strålar sensuellt av brons, koppar och guld. Sotade ögon med skimmer tillsammans med mjuka naturliga färger som svagt rosa,orange, aprikost och beige för tankarna till en gudinna vid Medelhavets strand. Ögonskuggorna i turkost och lila ger en spännande touch till looken.

 

Kollektionerna kommer till butik i mars.Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: Petra

Om: Vårens trender från Make Up Store


Vilka härliga färger! Längtar till våren.

09:47 söndag 8:e feb 2009
http://egokick.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250