Hairextensions

Genom åren har jag testat en del frisyrer, färger och hårförlängningsmetoder. Jag har haft alla färger mellan platinablont till kolsvart. Den färg jag trivs bäst i är mörkbrunt. Visar lite bilder med extensions och en resa i färg. Hur har du håret i höst?


hairextensions
1. Svart hår 50cm, Unique Collection hårshoppen.se
2. Mörkbrunt hår 45 cm, Taj Mahal.
3. Mörkblondt hår 40cm som utfyllnad, Taj Mahal.
4. Keratinvax-förlängning, SoCap 150 slingor i tre nyanser
.

 

Clip-ons: Hårtränsar som man själv klipper i bitar och syr fast clips på. Enkel och billig metod för den som vill prova på hårförlängningar. Priserna skiljer sig beroende på hårets kvalitet, längd och färg. Äkta hår rekommenderas. Jag har använt håret Unique Collection från Hårshoppen.se och Hairraisers från Tajmahal.se som även har butik på Drottningatan 100 i Stockholm.
Keratinvax med hår från SoCap: Min absoluta favoritmetod. Ger ett mycket naturligt resultat. Skötsel är a och o för förlängningens hållbarhet och för att undvika slitage på det egna håret. Håret från SoCap är remyhår från Europa/Indien, längden är ca 45-50. Jag använder den raka varianten som får ett naturligt fall efter tvätt. Blanda gärna 2-3 nyanser för att få ett naturligt intryck. Pris från ca 4000:-

Om ni undrar över något, fråga på!

clip on guide

 
Copyright © delinda.se 2006-2011
All reklam och spam raderas. För redaktionell kontakt maila mig på delinda@stylesearch.se

Postat av: Jennifer

Om: Hairextensions


Du, jag skulle behöva vea hur länge visningen whisper håller på?

15:52 onsdag 3:e sep 2008
http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: maja

Om: Hairextensions


Hur länge höll ditt so cap hår? rent kvalitetsmässigt. Har använt löshår från tajmahal under mer än ett 1 år tid men vill pröva på något nytt och detta verkar vara det som de flesta rekomenderar men vill veta om det kommer vara slitet och förstört inom en månad eller inte. tack på förhand!

20:16 söndag 4:e jan 2009
http://wizemi.blogg.se
Postat av: delinda

Om: Hairextensions


maja: jag hade mina So-cap extensions ca 5-6 månader.

18:12 fredag 6:e mar 2009
http://www.delinda.se
Postat av: Malin

Om: Hairextensions


Hej! Vilken bra sida du har! Jag har haft Great Lengths hårförlängning, absolut den BÄSTA! Det är 150-200 keratinploppar, tunna och platta, så jag kan göra tajta uppsättningar. Syns inga fästen alls. När jag inte har hårförlängning med fasta keratinploppar köper jag snap-on. Snap-on är jättebra hårkvalitet med äkta hår, mitt har hållt sig fräscht i 6 ÅR ! Det bästa med Snap-on är att man sätter i en hel hårförlängning på bara 10 minuter på sig själv. Tänkte bara dela med mig lite tips! Ha en bra dag, kram Malin.

15:47 tisdag 10:e mar 2009
Postat av: Julia

Om: Hairextensions


Hej! Jag undrar om du har testat löshåret från hairextensions.se? puss

12:45 tisdag 31:a mar 2009
http://lyckaan.blogg.se
Postat av: Maria

Om: Hairextensions


Hejsan! Du berömde mig en gång på min blogg för något/några år sedan för mina hårförlägningar.. Ville bara tacka för att det fick mig att satsa på det..!! Idag har jag egen firma och har måånga återkommande kunder :D TACK!!! /Maria

21:38 torsdag 24:e sep 2009
http://www.marisi.bloggerska.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:


Mode prisjämförelse!
De bästa recensionerna om: Mode & accessoarer Brun-utan-sol Ögonmakeup
Sök produkt:250x250